Till salu inom: ”

armband gjort fallskärmslina säljes

Tidigare annonser till salu

Handgjorda armband i paracord. Allting är helt handgjort och storleken anpassas efter individuella önskemål. Armbanden finns i fem olika färger och två olika modeller, den ena är grövre och ca 30mm bred. Medans den nättare varianten är ca25mm bred och gjord med tunnare tråd. Brickan är helt handgjord i mässing. Med stansat namn "Loke of Sweden". Armbanden passar både män och kvinnor och är helt unika i sitt slag.
Välkänt armband gjort av fallskärmslina och knapp i silver. Googla gärna på From soldier to soldier. Du hittar bl a Idén till smycket "From Soldier to Soldier" fick smyckedesigner Claus Scheelke när en bekant, Stefan Hylleborg, kom hem från sitt uppdrag som soldat, med ett handgjort armband som gjorts i tjänsten till förmån för en förolyckad soldat. Armbandet var flätat av fallskärmslina och hade ett lås som bestod av en uniformsknapp. Claus Scheelke blev tagen av historien och bad om att, tillsammans med Aagaard, få lov att utveckla idén och sätta smycket i produktion. Det flätade armbandet är fortfarande gjort av riktig fallskärmslina med lås i silver. Armband är knappt använt, blev snabbt för litet. Är 21 cm i omkrets. Säljs med komplett presentförpackning. Köpt i Smyckabutik för 795:- Passar både killar som tjejer!
Ett elegant, handgjort och mer exklusivt överlevnadsarmband med rostfritt stål schackel. Armbandet är gjort av Paracord 550 (fallskärmslina) vilket håller för 250kg och finns i färgerna svart, vit, camouflage, röd, gul, militärgrön, blå och lila. Tvinna upp armbandet och använd linan till: Fiskelina, tältlina, skosnöre, klädstreck, nät eller snaror och fällor, vindskydd eller surra fast saker eller kanske bågdrilla eld. Sätt fast saker på ryggsäcken, linda runt knivslidan eller skaftet, användningsområdet är obegränsat. Armbandets längd är cirka 20 cm men är justerbart upp till 22 cm och kommer att hålla i många många år och plötsligt en dag så står du där och behöver 2 meter hållbar lina. Paracord är så pålitligt och hållbart att till och med astronauterna använde det när de utförde reparationer på Hubble Space teleskopet. Frakt inom Sverige tillkommer med 12kr. För att beställa ett armband sänd ett meddelande med din e-post adress till mig så sänder jag betalningsinformation till dig.
Ett elegant, handgjort och mer exklusivt överlevnadsarmband med rostfritt stål schackel. Armbandet är gjort av Paracord 550 (fallskärmslina) vilket håller för 250kg. Tvinna upp armbandet och använd linan till: Fiskelina, tältlina, skosnöre, klädstreck, nät eller snaror och fällor, vindskydd eller surra fast saker eller kanske bågdrilla eld. Sätt fast saker på ryggsäcken, linda runt knivslidan eller skaftet, användningsområdet är obegränsat. Armbandets längd är cirka 20 cm men är justerbart upp till 22 cm och kommer att hålla i många många år och plötsligt en dag så står du där och behöver 2 meter hållbar lina. Paracord är så pålitligt och hållbart att till och med astronauterna använde det när de utförde reparationer på Hubble Space teleskopet. Frakt inom Sverige tillkommer med 12kr. För att beställa ett armband sänd ett meddelande med din e-post adress till mig så sänder jag betalningsinformation till dig.
Svart armband gjort av fallskärmslina med silverlås av hjärta och en liten diamant. Design: Aagaard Använt 1 gång Ord. pris 995:-