Till salu inom: ”

armani klocka säljes

Armani klocka

Stockholm

Tidigare annonser till salu

Har en jätte fin oanvänd orginal Emporio Armani klocka som jag vill sälja pga felköp. Klockan har både inner och ytter box samt bok. Skyddsplatsen sitter fortfarande kvar på klockan. Urtavla:Svart Glas:Mineralglas Diameter:35 mm Vattentät:50 m Datumvisning:Nej Boett:Polerad Rostfritt Stål Armband:Polerad Rostfritt Stål Urverk:Quartz Klockan kostar 2995 har jag sett. Jag säljer den för 1500 något billigare vid smidig affär. Mvh Gyunnel
Säljer en orginal oanvänd Armani klocka dam modell. Köpte den till min flickvän i födelsedagspresent men det var inte riktigt hennes stil tyckte hon. Klockan är köpt i London så det blir lite svårt att lämna tillbaks den. den är alltså helt ny med skyddsplasten på. både inner, ytterbox och instruktionsbok medföljer. Info: # Glas: Mineralglas # Diameter: 35mm # Vattenskyddad: 5 atm, 50 meter # Band: Rostfritt stål # Artikelnummer: Ar0681 klockan kostar som billigast i Sverige 2700 kr Jag säljer den för 1300 kr
Säljer nu min armani klocka. tyvärr finns inte kvitto på klockan men det finns ett köpesbevis med telefon nummer till affären jag köpte klockan på, där kan du även kontrollera att klockans originalpris stämmer mm. klockan är köpt i Oslo och har använts ungefär 3 veckor. säljes pga behov av pengar. klockans originalvärde är 2700 norska kronor (3315 svenska kronor) och jag säljer den för 1300 svenska kronor. kan skicka mer bilder till dig med intresse via mail eller om du har frågor.
Säljer en ny original Emporio Armani Herrkronograf som jag fått i present och nu säljer för att köpa annan klocka. Jag har bara packat upp klockan och provat den på armen så den är helt i nyskick. Box och manual medföljer givetvis. En elegant och jättefin klocka som passar alla tillfällen. Klockan har svart urtavla, datumvisning, reptåligt, är vattentät till 50 m och ca. 43 mm i diameter. Nypriset i butik ligger på ca. 3.595 kr.
Har en helt ny Armani klocka 5890 rose gold. Jag har fått den i present av farmor ca 2 veckor sedan. Den är aldrig använd och ligger i original kartong med manualler papper etc. Det är den Perfekta julklappen. Man kan givetvis komma och hämta klockan med den kan även skickas om man vill det. Mvh JK Mitt pris 2.199kr Nypris på klockan i butik 4.595kr ex (stjärnurmakarna) (klockia)