Till salu inom: ”

armada jj hilfiger edition px 12 185cm säljes

Tidigare annonser till salu

Grymma Armada ARG 185cm långa passar åkare från 170 och uppåt! Eliten åker med flertalet armada ARG och den är respekterad offpist bland dem tuffaste offpiståkarna nypris 6900 nu 4900 använd 2 veckor rossignol scratch 161 cm passar åkare från 1,50 och uppåt. grym parkskida Henrik winstedt tävlar med denna och byggmark åker på fritiden med denna underbara skida nypris 4900 nu 2900 eller 6000 för båda paren
Feta, snygga och billiga - Armada JJ, 185 cm, med Marker Baron (L)! Sanslöst skön, rolig och robust skida som jag har haft rysligt kul med. Absolut en förebild för vad många andra tillverkare håller på med på senare år. Läs mer här vid funderingar: - http://www.freeride.se/prylar/skidor/2010/armada/jj.html Är sugen att prova något annat och därmed är det dags att sälja. Priset kan snackas om vid en smidig affär. Ev kan ett par Splitskins (stighudar) följa med för 500 kr om de inte passar de nya plankorna - vilket jag inte vet än. Finns i Nacka med kan även tas med till centralare delar av Stockholm om köpintresset är äkta. Kontaktas bäst per telefon.
Armada JJ 185 cm långa (Tommy Hilfiger edition) Midja 115 mm Binding Salomon STH14 (DIN 14) Skidan har tip och tail rocker, men vanligt spann under foten. Funkar därav utmärkt både offpist och i pisten. Den är dock främst tänkt som en puderskida. Kul och lekfull skida, för den avancerade åkaren. Skidan är i bra skick och regelbundet servad på Alpingaraget. Fler bilder kan mailas.
Tjena! Nu är det dags att sälja mina puderlagg då det tyvärr inte kommer bli många skiddagar för mig framöver.. Det är ett par Armada ARG 185cm med en monterad Marker Jester. Skicket är kanon! De är endast körda i bottenlöst puder så både belagen och kanterna är i absoluta toppskick! Skidan har en väldigt lång rocker vilket ger den ett otroligt flyt och väldigt roliga åk. Måtten på skidan är 125-133-134. Bindningen är monterad för en pjäxa med ett sulmått på 315mm, endast borrade en gång. Jag hade tänkt sälja dessa pärlor för endast 2500kr. Eventuell frakt står köparen för. Nås både via mail och telefon.
Armadas fetaste puderskida, som nya, 2014 års modell. Säljer mina Armada Bubba då jag ej behöver dem längre. Jag har åkt på dem endast två dagar så de är som nya! 178 cm långa, oskadat belag, mått 130-127-123. Limited edition betyder att de är byggda av Armadas bästa material för att få bästa möjliga kvalitet och åkegenskaper. Lämpar sig bäst för puderåkning men är stabila även på hårt underlag. Åkta på i 2 dagar. Nypris ca 7000 kr utan bindningar. Säljes för 2900 kr inklusive lite äldre Marker bindningar.