Till salu inom: ”

arla ko mc kossa trä arlako mckossa säljes

Tidigare annonser till salu

Säljer ett snyggt gediget skåp i massivt indiskt trä, har använt det som tv-bänk, gott om plats inuti. Finns ett hål i skåpets baksida då jag hade en hemmabioreceiver modell större stående där och behövde komma åt alla anslutningar. Finns ett fast hyllplan samt ett löstagbart som jag monterat själv för att ha ungarnas Wii på. Mått: höjd: 80cm, djup: 58cm, bredd: 95cm. Skivans mått är 100*60cm, sticker ut lite i framkant o på sidorna. Nypris var över 3000:-. Fler bilder kan mailas.
Mycket trevlig och rejäl kvalitets-bokhylla i massivt TRÄ säljes billigt - pga läg.byte. 10 st flyttbara hyllor. Passar nästan överallt... Perfekt skick, ser ut som ny! Denna hylla sväljer alla Dina böcker och pärmar! Kan även funka bra i barnkammare - för leksaker o böcker. Nypris 1.995 kr. NU ENDAST 375 kr! Mått: 177 cm hög 115 cm bred, 34 cm djup. Jag finns nära Frölunda torg.
Säljer vår trä/betongponton, som består av två delar. Helst säljs den i dessa två delar men det går även att dela upp i mindre delar, priset avser hela bryggan i ett stycke. Första bryggan; 2,4 x 45 m Den andra bryggan är; 2,4 x 30 m. Fribord är cirka 0,5 m på båda bryggorna som vi har haft ihopsatta som ett L. Bryggan kan delas i olika längder med en kortaste variant på 8,0 m vilket innebär två betongflytkroppar med trädäck utstickande cirka 1,0 m i var ände. Nästa längder är 12 m, 16 m, 20, m och så vidare. Denna typ av brygga skall förankras med kätting med diametern 16 mm och 1,0 tons ankare. Behöver du mer upplysningar så ring mig.
Ska nu göra om lite i köket och vill bli av med mina köksluckor och lådfronter. De är i massivt trä (vet ej vilket träslag... ek?) Det är 17st skåpsluckor och 8 lådfronter. Måtten är varierande. 85,5x48 på sex av skåpsluckorna. Lådfronterna är 36cm breda. Eftersom alla luckor och lådfronter är massiva, kan de kapas till andra mått för att passa just dina skåp i sommarstugan, gäststugan eller annat. Förutsättningen är att du tar med dig alla luckor och lådor. Tar du även skåpen, behöver du inte betala något alls. Vill du se fler bilder eller undrar något är det bara att ringa eller maila! /Rikard
Arla ko Mc kossa trä Arlako MCkossa