Till salu inom: ”

arla kaffegrädde h portion 10 säljes

Tidigare annonser till salu

Vi söker nu dig som är studerande och vill ha ett extrajobb. Arbetsuppgifterna består av att ta emot stora sändningar av bl a kugghjul som levereras till företaget. Dessa skall rengöras, behandlas och paketeras. Arbetet är väldigt fysiskt krävande och därför söker vi dig som är slitstark och har stort tålamod.Du ska kunna arbeta ca 10-15h per månad. Vi kommer boka in dig med ca 1-2 veckors varsel. Arbetstiderna är mån-fre 8-16.30. Detta är en tjänst som passar dig som är student men som inte vill och kan jobba allt för mycket.Vi söker dig som är arbetsvillig, slitstark, effektiv och noggrann. Du skall vara studerande i minst 1 år framåt. Det är viktigt att du är flexibel och prestigelös och inte rädd för att hugga i när det behövs.Är detta en tjänst som passar dig? Sök då redan idag! Uppdraget beräknas starta under oktober månad.På StudentConsulting lägger vi stor vikt på personlig och professionell utveckling. Att vara konsult hos våra uppdragsgivare innebär att du får möjligheten att bidra med just din unika kompetens samtidigt som du investerar i goda referenser för framtiden. Sätt fart på din karriär och skicka din ansökan idag! Ansöker gör du via www.studentconsulting.se
Förlaget Harlequin AB och Arla Foods. Utan år. 136 sid. Ringpärm. Färgfotoillustrerad! Mycket fint skick! Denna receptbok ska vara i köket. Bland de andra köksredskapen. Den är fullmatad med recept från Arla Köket. Här hittar du recepten till en hel rad av våra bästa och mest efterfrågade rätter. Vi vill att du ska lyckas med matlagningen. Därför är recepten enkla att följa och lätta att lyckas med. Oavsett om det handlar om den snabba chiligrytan till vardags eller den hemlagade lingonglassen med varm kolasås som avslutar festmiddagen. Vi ger dig dessutom mängder med tips som gör din matlagning ännu roligare. Välkommen in i köket!
Spiralbunden/Häftad. 2012. 107s. 390g. 24,5x21c. Ny. Underbara söndag! Veckans skönaste dag för mys med familj och vänner är söndag. Det är då du kan ta dig tid till att äta frukost i sängen, låta en gryta långputtra på spisen, bjuda på rykande färska kakor och prata länge, länge över en härlig brunch. Här har vi samlat våra bästa söndagsrecept och dessutom tagit fram nya favoriter. Några är snabblagade medan andra tar lite längre tid. Passa på att ladda upp inför den kommande veckan på bästa sätt och njut av livets goda tillsammans med dina nära. I Arla Köket Söndag får du 132 recept på en skön dag! Provlagat till perfektion. Som du säkert redan vet lyckas du med recept från Arla Köket. Hemligheten är att vi provlagar och förenklar recepten flera gånger om, allt för att de ska bli perfekta. Hoppas att du får mycket roligt i köket och många sköna söndagar! Rikt Illustrerad.
Spiralbunden/Häftad. 2011. 107s. 385g. 24,5x21c. Ny. Nu kommer en kokbok för alla som vill fånga fredagskänslan och njuta av god mat i gott sällskap. Kokboken Arla Köket® fredag ? recept på en lyckad hemmakväll har över 100 recept, framtagna för att underlätta och inspirera i köket inför veckoslutet. Boken passar alla som vill skapa en trevlig fredagskväll, oavsett om syftet är att dippa, mumsa, lyxa eller bara slappa. Arla ger i dagarna ut sin fjärde kokbok och satsar nu på mångas favoritdag i veckan, nämligen fredag. När man frågade läsarna på www.arla.se vilken typ av recept de efterfrågade visade det sig att 7 av 10 personer önskar fler recept för ett lyckat fredagsmys. Efter en lång arbetsvecka vill många ha hjälp med recept för fredagskvällen. Nu kommer Arla Köket fredag med recept för alla olika typer av fredagskänsla. Kanske blir boken även en julklappsfavorit, säger Åsa Asp, som lett projektet med kokboken. Arla har tidigare gett ut fler populära receptböcker, bland annat Arla Kökets bästa, Fira! midsommar, jul & påsk och senast Arla Köket vardag, fortsätter Åsa Asp. Rikt Illustrerad.
Inbunden i nyskick. Bonniers 2013. - Först väljer man råvaror som hör ihop med årstiden, då när de smakar som mest. Sedan tar man ett enkelt recept som inspirerar och går att lita på. Arla Köket har skapat och provlagat tusentals recept genom åren. Ofta får de hjälp av några av Sveriges bästa matlagare - vinnare av Årets Kock eller Årets Konditor, medlemmar ur Svenska Kocklandslaget och välbekanta tv-kockar varvas med fenomenala receptkreatörer som vet hur man gör vänner, familj och släkt lyckliga både till vardags och fest.