Till salu inom: ”

arkivskåp hängmappar säljes

Tidigare annonser till salu

Fint arkivskåp i ekfaner, från 40 eller 50-talet. 4 stora lådor som sväljer enorma mängder prylar eller papper. Lådorna har dels en överkant som är gjord för att hänga in hängmappar, och dessutom finns det avdelare som man ha ha i alla lådor om man vill ha tidskrifter eller papper stående i "fack" så att säga. En riktigt fin möbel. Höjd 145cm. Bredd 40cm. Djup 72,5cm.
Vita Arkivskåp i plåt med plats för många hängmappar. 1st Bredd: 41.5 cm Djup: 63 cm Höjd: 132 cm Pris: 400 kr 2st Bredd: 77cm Djup: 63 cm Höjd: 132 cm Pris: 800kr styck Tillsammans för alla tre, pris: 1.800kr
Det låga, till vänster på bilden, har måtten; 50cm djupt, 162cm brett, 95cm högt. Det har 4 stora lådor, och två öppna fack. Tyvärr saknas ett handtag på en av lådorna. Det höga har måtten; 69cm djupt, 51cm brett och 133 högt. Det har 4 stora lådor som egentligen är gjorda för hängmappar och därför ser lite speciella ut på insidan. Bland annat är det hål i botten på varje låda. Båda är av trä och målade svarta. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Arkivskåp för hängmappar bortskänkes. Det ingår fyra lådor, även om bilden bara visar en av dessa. Alla lika bruna och fina. Storlek på skåpet: Höjd: 130 cm Bredd: 41,5 cm Djup: 70 cm Observera att skåpet är ganska tungt och man behöver vara två för att bära. Finns att hämta i Spånga / Solhem from söndag kväll (8/12). Finns kvar så länge annonsen är kvar, "först till kvarn" gäller. Välkommen!
Ett makalöst vackert och unikt arkivskåp med smarta förvaringslösningar. Bakom låsbar dörr finns utdragbara lådor, mindre hyllor och metall klämmor för stämplar (!). Lyfter man locket hittar man utrymme för hängmappar och små behållare för mynt. Skick: OK skick. Några mindre märken på ytan och någon list som kommer att limmas hos oss. Låset fungerar och nyckel finns. Mått: Höjd: 95 cm, Bredd: 50 cm, Djup 46 cm Uppge artikelnummer 57229.