Till salu inom: ”

arkitekthurts ritningsbyrå kartlåda säljes

Tidigare annonser till salu

Vit arkitekthurts med totalt 15 platta lådor för förvaring av papper, teckningar och ritningar eller dylikt. På bilden syns bara halva hurtsen. Den är i tre delar, med en lös skiva överst, så inte så krånglig att flytta även om den är stor! Man kan även välja att bara använda en eller två delar, eller ställa dem brevid varandra och ha dem t.ex som ett underrede till en säng. Har inte de exakta måtten, men den är typ en meter djup. En fantastisk möbel! Måste hämtas inom en vecka pga flytt. Finns i Masthugget!
En vitmålad arkitekthurts med 5 lådor A0 x A1. En byggbar sektion, har avvänds som del av sängstomme men det går lätt att sätta dit en skiva. Bra skick men kan behövas bättrasmålas lite. Perfekt för förvaring av ritningar, papper, foton, grafiska blad etc. Längd 135 cm Djup 67,5 cm Höjd 35 cm Ritningshurts , arkitekthurts , ritningsarkiv, arkivlådor, ritningslådor , ritningsskåp. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Bild 1 och 2: Arkitekthurts eller byrå från 50-60-talet. Har använts till ritningar på arkitektskolan i Lund. Originalbeslag, ommålad front i vitt. 1000:- eller högstbjudande. Höjd: 60 cm Bredd: 100 cm Djup: 70 cm Bild 3 och 4: Soffa 1940-tal. Böjd soffa med träben. Omklädd professionellt på 80-talet i ljust, blommigt tyg. 750:- eller högstbjudande. Höjd: 80 cm Bredd: 170 cm Djup: 80 cm Möblerna finns i min lägenhet i centrala Malmö. Jag har tyvärr ingen möjlighet att frakta något, men hjälper gärna till att bära ner till markplan. Hör av dig om du är intresserad av att komma och titta!
2 st. Förvaring av papper, teckningar och ritningar eller dylikt. Perfekt till paketerings- och inslagningsbord. 250 kr/st.
Säljer en välanvänd arkivhurts, fungerar som den ska men kan behöva lite omsorg. Tvådelad. Mått: höjd 88 cm (inkl. sockel) Bredd 113 cm Djup 82,5 cm Ritningsbyrå, arkitekthurts, kartlåda, arkitektbyrå.