Till salu inom: ”

arkadspel mame kabinett säljes

Tidigare annonser till salu

En äldre pokerkabinett fullt fungerande med sedelläsare som tar svenska sedlar. Myntsil för svenska mynt sitter också i. Kabinettet har en del skavanker men ser helt ok ut. Arkadspel med en pc i för att kunna köra mame eller annan emulator. En 10kr myntsil sitter och fungerar ihop med datorn, även en knapp för att "lägga i pengar" finns. Kabinettet är i gott skick med någon enstaka mindre skavank. Jag hade tänkt mig 5000kr för båda eller ett eventuellt byte mot airhockey eller flipperspel. Fler bilder kan mailas. Är du intresserad så ringer du. Eftersom blocket kinkar lite så måste jag skriva att vinstutbetalningen är avvaktiverad (det finns ingen men blocket kräver det här). Dom kräver också att jag skriver att du kan behöva tillstånd från Post och telestyrelesen för att ha inneha spelen.
"Killer Instinct 2" är ett fighterspel från Nintendo för en eller två spelare. Arkadkabinetten är fullt fungerande och i bra skick. Kabinetten har en jamma-kontakt, vilket är den vanligaste standarden för att enkelt koppla in andra arkadspel, multispel (exempelvis "60 i 1 spel") eller dator via MAME interface. Maskinen kräver inget tillstånd för privat bruk, lunchrum eller kontor (myntmekar är bortmonterade). Finns att hämta i Lindome.
Har ett tomt kabinett ståendes av typen NBA Jam. Kabinettet är nog komplett förutom övre myntinkast luckan. Ingen skärm och ingen logik . Men spakar o knappar finns det ! Perfekt att bygga värsta MAME kabinettet med. Myntmek urkopplad , men 2 st medföljer samt en del andra reservdelar. Tillstånd krävs om spelet skall användas i offentlig miljö.
Ett Mamekabinett byggt efter egen ritning av Mortal Kombat kabinetten. Lite kvar att göra på det, mestadels grafiskt. Dator och 19" skärm medföljer! Joystickar, knappar, myntinkast från ultimarc.com Arkadspels-lister från t-molding.com Allt är "original" 5000kr eller högstbjudande.
Säljer ett äkta Blast City arkad kabinett från Japan. Importerat av mig direkt från en spelhall i Tokyo. Detta är inget kina skräp som alla andra säljer här på blocket utan en bit arkad historia från japan. Kabinettet är från ca 2000 och har lite märken och skav på sig för charmens skull. Den har en panel med fyra knappar per spelare men kan utökas till sex knappar om man vill det. Den har sk Jamma koppling så man kan spela dom flesta arkadspelen som finns. Det som är bra med detta kabinett är att det har en Tri sync skärm,så skärmen klarar att visa ALLA upplösningar som finns i arkadvärden samt tv spel ,så med ett kort för att översätta tex Xbox kontroller till kabinettets joystick och knappar så kan du stoppa in en Xbox i kabinettet och spela xbox spel i den ,eller wii , ps2 ,ps3 eller rent av mame via en PC Kabinettet säljs som det står och kostar endast 7500 kr när du hämtar det. kan även ordna transport inom sthlm/uppsala för ca 500kr. Längre mot merkostnad När man spelar på detta så känner man verkligen vibbarna fr Tokyos spelhallar ! Obs! inget spelkort medföljer,men jag har så du kan köpa till det också. Kabinettet vill ha 110v så du behöver en omvandlare 230v - 110v , finns på närmsta kjell o co.