Till salu inom: ”

arkad spel jamma säljes

Tidigare annonser till salu

säljer nu min arkad maskin med megaman the power fighters, maskinen funkar perfekt ända är att knapparna är lite klappa men annars funkar det perfekt att spela . spelet funkar perfekt. spelet är på japanska bara för det är mycket ovanligt megaman spel vet ej om det kom ut någonsin till usa,eu men man störs sig inte på språket inte så mycket att läsa på spelet:) sen ingår 2 spel till som är street fighter 2 och simpsons the arcade game som är lite problem med grafiken street fighter går att spela medans simpsons funkar i bland:) arkad maskinen är en jamma så du kan köpa spel och byta ut dom till andra. maskin funkar bara bra inget som är trasigt på den. har ni frågor kontakta mig så tar jag mer bilder åt dig eller om du har något att fråga. /bison
Säljer ett fullt fungerande Arkadspel RUN n GUN (Basket). Den har jamma koppling, så det går bra och enkelt att byta spel. Manual finns med och den är rengjord och fräsch.Skärmen är 50-60hz ,25"tum och har inga fel.kabinetten är tung men har hjul under.//den lyser uppe vid skylten när den är igång. Maila gärna vid intresse skickar jag fler bilder .(Vid försäljning av spelautomater så måste det framgå i annonsen att innehav kan kräva tillstånd från lotteriinspektionen.) Detta krävs dock inte för privat bruk och detta spel har inget vist funktion .
2-JK kabinett med Jamma och elektroniska myntinkast. 1 Street Fighter II med 2-spelare 6-knappar. 1 Carrier Airwings 2-spelare 4-knappar. För vissa typer av spelautomater fodras tillstånd av Lotteriinspektionen. Ring för mera info.0709 850070. Båda spelen 5000:-
Ett klassiskt arkadspel (Primal Rage) i mycket bra skick. Allt original. Manual finns. Funkar klockrent. Jag skickar även med några "Jamma" kort för att bygga om den till MAME om någon har lust. Har även diverse tryckknappar som medföljer. Billigare vid snabb (SNABB) affär!
Hej! Vill sälja en kul arkadmaskin. Har inte plats för den längre! Fungerar utmärkt utan några glappa knappar eller dylikt. Med jammar så man kan byta spel. Spel går att köpa på nätet. Nyckel o myntinkast finns. Inte mycket att säga, funkar som det ska. Hör av er om fler frågor!