Till salu inom: ”

arjuna hälsokost säljes

Tidigare annonser till salu

Norstedts. Andra upplagan uppl. 2010. 127 s. Inbunden. 29x20cm. 740 gram. Nyskick. I denna revolutionerande kokbok bevisar Sten Sture Skaldeman att det kan vara en härlig upplevelse att äta sig frisk, smal och stark. Han har själv ätit bort allvarliga sjukdomar och 65 kilo fett genom att äta rätt. Nu får du tillgång till hans unika hälsorecept i ett dussin smakliga kapitel. "Vi ska inte äta som hobby! Vi ska äta för att ge kroppen näring. Men det är en stor fördel om denna näringsrika mat smakar gott. Därför har jag skrivit denna bok. Här finns inga tomma kalorier och inga fettsnåla industriprodukter, bara mat som smakar mat." Sten Sture Skaldeman har tidigare skrivit de populära böckerna Ät dig ner i vikt! och GI-noll! Aldrig läst.
Raw food på svenska av Erika Palmcrantz Ani's raw food kitchen av Ani Phyo Superfoods av David Wolfe Sannas smoothies för den självläkande människan av Sanna Ehdin Raw food real world av Matthew Kenney och Sarma Melngailis Du kan köpa alla böckerna för 200 kr eller var och en för 50 kr st. Kan lämnas i centrala Göteborg eller hämtas upp hemma hos mig. Kan inte skickas med post eller paket.
Prisma. 2009. 127 s. Inbunden. 28,5x19,5cm. 722 gram. Mycket gott skick. Porto 39:-. I denna revolutionerande kokbok bevisar Sten Sture Skaldeman att det kan vara en härlig upplevelse att äta sig frisk, smal och stark. Han har själv ätit bort allvarliga sjukdomar och 65 kilo fett genom att äta rätt. Nu får du tillgång till hans unika hälsorecept i ett dussin smakliga kapitel. "Vi ska inte äta som hobby! Vi ska äta för att ge kroppen näring. Men det är en stor fördel om denna näringsrika mat smakar gott. Därför har jag skrivit denna bok. Här finns inga tomma kalorier och inga fettsnåla industriprodukter, bara mat som smakar mat." Sten Sture Skaldeman har tidigare skrivit de populära böckerna Ät dig ner i vikt! och GI-noll! .
Inbunden. 2010 2:a Uppl. 127s. 28x20c. 740g. Nära Nyskick, dock mindre vikskada & namnteckning på försättsblad. I denna revolutionerande kokbok bevisar Sten Sture Skaldeman att det kan vara en härlig upplevelse att äta sig frisk, smal och stark. Han har själv ätit bort allvarliga sjukdomar och 65 kilo fett genom att äta rätt. Nu får du tillgång till hans unika hälsorecept i ett dussin smakliga kapitel. "Vi ska inte äta som hobby! Vi ska äta för att ge kroppen näring. Men det är en stor fördel om denna näringsrika mat smakar gott. Därför har jag skrivit denna bok. Här finns inga tomma kalorier och inga fettsnåla industriprodukter, bara mat som smakar mat." Sten Sture Skaldeman har tidigare skrivit de populära böckerna Ät dig ner i vikt! och GI-noll!
Bolaget säljer hälsokostprodukter via e-handel. Det har funnits i många år, inledde med postorder, men gick över till e-handel när tekniken och marknaden så medgav. Varumärket är välkänt i branschen. Kundregistret är nyligen uppdaterat och innehåller mer än 200 000 kunder som har handlat under årens lopp. Bolaget är beläget i Skåne, men då lagret är outsourcat så kan verksamheten flyttas till annan ort. Ingen personal behöver tas över. Omsättning ca 6 mkr.