Till salu inom: ”

arjo massagebänk säljes

Tidigare annonser till salu

Säljer min knappt använda massagebänk. Har endast använts 4 ggr. Säljer den trots att jag tycker om den p.g.a att jag måste ha en som är höjbar för ryggen. Massagebänken är gräddvit och väger endast 10,5 kg! Hopfällbar med handtag och en väska till. Den har ett hål för ansikte som även kan täppas igen. Armstöd som kan sättas vid båda sidor, nackstöd som går att vinkla om man vill och även armstöd att ha nedanför huvudet. Mycket smidig och har varit supernöjd. Benen är i aluminium och madrassen är i vinyl och mycket skön att ligga på. Undrar ni något får ni gärna höra av er så svarar jag så gott jag kan. /Susan
Massagebänk (behandlingsbänk) med hydraulisk höj- och sänkningsfunktion. Många olika justeringsmöjligheter. Allt fungerar och bänken är i nyskick. Märke: Arjo Sesam.
Tillfälle! Elektrisk massagebänk / behandlingsbänk av märket Arjo Sesam. Går att ställa in till sittande som syns på bild. Armstöden går att fälla ner eller enkelt plocka bort. Går att flytta lätt med hjul. MaxBredd 60/70cm men varierbart till mycket smalt, när man fäller undan armstöden. Ring eller maila, så länge annonsen är kvar finns bänken kvar.
"Arjo Sesam", Brun, backrest