Till salu inom: ”

arisaka typ 38 japanskt ww2 gevär deakt säljes

Tidigare annonser till salu

Nu är lilla Kira leveransklar och redo att flytta till ett kärleksfullt hem som vill ha en ny familjemedlem. Hon är full i liv och otroligt gosig! Kira är rumsren,skk-reggad, chippad,vaccinerad, vetrinärbesiktad och dolda fel försäkrad i 3 år. Rasen är framför allt en sällskaplig familjehund, som är anpassningsbar och fungerar i skiftande miljöer. Det är en ras som är användbar inom alla områden från sällskap till eftersök, agilty, freestyle, med mera. Det är en stor hund i litet format, med stor familjekänsla, glad, vaken, pigg och arbetsvillig. Rasen har relativt låg jaktinstinkt. Japansk spets är en pigg och vaken spetshund som älskar att vara med. Vid seriöst intresse kan ni ringa, sms:a eller mejla för mer info och bilder
Små nallebjörnar säljes. De är födda 12 mars och kan flytta tidigast den 8 Maj då de hunnit bli 8 veckor gamla. Deras mamma är Japansk spets och pappan är Cavalier King Charles spaniel. Föräldrarna är trevliga familjehundar. De har ett stabilt temperament, är sociala och snälla. Bild 1 Hane Bild 2 Hane Bild 3 Tik Bild4 Tik Bild 5 Hane Bild 6 tikar Valparna kommer att passa bra som familjehundar. De växer upp i vårt hem och är ute flera gånger dagligen. När de flyttar från oss är de: *Vaccinerade *Chipmärkta *Besiktigade av veterinär Handpenningen är 500 kr om du vill boka en valp. Vi bor utanför Hässleholm men kommer att åka till Nyköping i Kristi Himmelsfärdshelgen den 8 Maj och stanna några dagar. Då finns möjlighet att titta på valparna. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej! Har avelsägg efter mina japanska vaktlar. Färger på mina vaktlar är, viltfärgade, platina, tuxedo, british white, british range, silver, och blandfärger. I min grupp finns även curly dvs friserade vaktlar som är ovanliga (bilden i annonsen är på en curly viltfärgad höna och en slät tuxedo höna) Vaktel avelsägg 5kr st. Skickar även med posten, då tillkommer det fraktavgift. Har även kycklingar efter mina japanska vaktlar till salu. Osorterade kostar de 30 kr + 5kr per levnadsvecka. Sorterade kostar de 120kr för hönor och 50 kr för tuppar. Kläcker även upp japansk vaktel på beställning men då måste handpenning betalas i förskott. Maila gärna mig om jag inte svarar i telefonen.