Till salu inom: ”

aris allen dansskor säljes

Tidigare annonser till salu

Skor, stl. 38, dam Nya Aris Allen skor, perfekta för dansgolvet. Storlek 7 (ca 38). Beställda från USA, men var förstora. 350:- Övrigt, stl. One size, dam Fin data väska "tote" från mobile edge. Den är rymlig och passar bäst med en 15" laptop. Det finns många fack för mobil och andra tillbehör. De har livstidsgaranti på sina produkter så det är bra kvalité. Dock vet jag inte om det går att flytta över garantin. 300:-
Skor, stl. 38, dam Jättesöta skor från Aris Allen. Helt nya, endast provade. Mycket sköna, passar även en bredare fot. Beställda från USA men de är tyvärr för stora för mig! Jag har 37 och jag gissar att de passar en 38-38,5. Det står 7,5 i skorna men jag beställde en annan sko samtidigt, i samma storlek, som var perfekta - så det är säkrast att gå på min rekommendation. Jag kan skicka dem men då tillkommer frakt. Prutning undanbedes.
Skor, stl. 41, herr Dansskor, Aris Allen - Captoe, extra vid, svart Swing, Lindy Hop. Strl: 8 ca 41. Säljes pga. felköp gällande storlek. Använd ca. 5 danskvällar. Skoblocken på bilderna ingår ej men kan dock säljas separat om så önskas. (40 kr) Inköpt på www.dansskor.se http://dansskor.se/herrskor/lag-klack/captoe-extra-vid-svart/ http://www.dancestore.com/145W-BK-aris-allen-mens-black-captoe-eee-width-dance-shoe.aspx#.UirZtsa-30s Storlekstabell: http://www.dancestore.com/Shop-By-Size.aspx Fraktkostnad: 56 kr med posten exklusive skoblocken.
Nya oanvända Aris Allen dansskor i brun kanvas med mockasula. Str 39. Felköp pga storlek. Funkar bra till Boogie Woogie, Lindy hop och bugg tex. (Nypris inkl. frakt från USA 440 SEK)
Dansskor Aris Allen