Till salu inom: ”

arirang säljes

Fiol

Lilla Edet

Tidigare annonser till salu

Hey, Jag säljer min fiol fodrol som man kan använda Fiol och Viola eller 2 Fioler i den. Mycket bra kvalite från ARIRANG superior. Den är nästan som ny, Jag har använt den kanske 2-3 gånger, Jag har köpt den förr cirka 6 Månader sen för 4600 kr. nu säljer jag den förr 3000 Kr ! OBS Säljer bara Fodrolen ! ! Och gärna bara seriösa Köpare tack.
Jazzkontrabas av högsta kvalité. Byggd 2007 av Bent Jensen. Ett utmärkt turnéinstrument med liten kropp, strängmensur motsvarande en 3/4 bas Lång rörstackel.. Den akustiska volymen räcker långt, men kan lätt höjas med hjälp av 4 st. Wilsonmickar, monterade i stallet. Volymkontroll sitter bekvämt monterad på sidan av basen. Basställ och vadderat fodral av märke Arirang medföljer. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Arirang Violinsats Student 4/4 Komplett Violinsats levereras med violin, hartzad stråke, Kuhn axelstöd och Arirangs formetui. Violin i massivt trä med skuret granlock, hals, sarg och botten av lönn, inläggningsådror, tyskt stall. Greppbräda och stämskruvar i ebenholz, stränghållare med 4 inbyggda finstämmare, hakhållare. Arirang Student är ett välbyggt handgjort instrument tillverkat i Korea. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Nu säljer jag min fina kontrabas som jag fick för 9 år sedan. Den hade då stått länge oanvänd hos Osby orkesterförening dit den hade köpts på 40-talet från Tyskland. Basen är av laminat och gjord i Tyskland, och har en stor och vacker ton. Mycket bra plywoodbas. Basen är inställd för pizzicato och det sitter Helicore soft tension strängar på den. Jag har spelat lite med stråke på dessa strängar och det fungerar hyffsat. Fransk stråke följer med. Ett soft case märke Arirang finns också till salu för 1000:-.
Arirang elbas, tillverkad i Korea, troligtvis i slutet på 60- eller början på 70-talet. Basen är av typen short-scale och därför tämligen lättspelad. Det sitter hyfsat nya strängar på och intoneringen är helt ok. Dings och slitage finns. Kan tänka mig byten... Elgitarr, akustisk gitarr, mandolin.... Nått kul... Maila eller sms:a helst, har lite svårt att ta telefonen allt som oftast. Kan maila fler bilder.