Till salu inom: ”

arirang cello säljes

Tidigare annonser till salu

Vacker cello 4/4 i gott skick till salu. Cellon är tillverkad 2001 av märket Samuel Eastman, modell 100. Spelad på mellan 2001 och 2004, därefter spelad på sporadiskt. Cellon är enkel, lätthanterlig och passar både för dig som är nybörjare och för dig som har spelat några år. Med cellon följer ett vadderat fodral med remmar, märke Arirang, värde 1000:-, ett Celloetui Wicona 9035, värde 4480:- (vikt 3,7 kg), ett svart rejält notställ av aluminium, värde 500:-, extrasträngar, en sordin och en stråke (naturtagel). Båda fodralen går att bära antingen i handen eller på ryggen. Kvitto finns.
Fin och prisvärd cello för nybörjaren som kommit en bit. En Andreas Schroetter modell "conservatory". Den var nytillverkad när jag köpte den för ca sju år sedan. Få små slitningar i träet på kanterna men annars felfri. Ett stadigt vadderat etui av märket Arirang och stråke ingår i priset. Träet i stråken är en aning böjt men helt okej att spela på i väntan på en bättre. Du/ni är välkommen att komma och titta på cellon och kanske provspela. Betalning sker på plats. Jag ombesörjer ingen leverans.
Fullstor cello gjord av Szegedi Hangszergyar i södra Ungern. Köpt på plats år 2000. Mycket gott skick. Ingår i priset: - stråke, sordin, stackelstöd + gummistopp och - om så önskas - två notböcker för nybörjare (Suzuki Cello School vol.3 + Jag lär mig spela cello 3) och -ett något slitet, men fullt brukbart, fodral av Arirang. Har hjul, ryggremmar och handtag. Finns att hämta i Linköping, Göteborg eller Varberg, efter överenskommelse.
Arirang 1/8 Cello I Nyskick BILLIGT... Gullig Cello till de allra minsta. Cellon är endast spelad på ett par gånger och är i absolut nyskick och säljes tillsammans med mjukt fodral samt stråke. Först till kvarn.... Pris endast 3895:- Eller seriöst bud...
Amerikansk Eastman helcello tillverkad 2005. Väl inspelad under 4 år. Mycket fint skick och klang. Perfekt första helcello som kan hänga med i många år. Stråke Carbondix (kolfiber) ingår Mjukt fodral Arirang ingår