Till salu inom: ”

aria pro ii pe säljes

Tidigare annonser till salu

Hejsan! Jag har en prototyp gitarr som jag vill sälja! Tillverkad mellan 1979-1981. Mycket fin gitarr som dock inte använts på väldigt länge och därför så säljer jag denna gitarr! Den är utrustad med 2st humbucker mickar som låter oerhört fint! OBS! Det finns en del skador på baksidan av gitarren(Bilder på detta kan mailas)! Därav sätter jag 2500 istället för 3500kr. (På bilden saknas en sträng som jag råkade spela av precis innan fotot togs.) http://www.matsumoku.org/models/ariaproii/pe.html Mailkontakt i första hand!
Som annonsen säger. Jag letar en Aria Pro II PE alt PE-R.
Aria Pro II , PE-r60 Byggd i Matsumoko-fabriken, troligtvis 1982. Läs mer om gitarren här: http://www.matsumoku.org/models/ariaproii/pe/ptype/r80-60/pe-r80.html Väldigt fint skick! Allt original förutom tre stämskruvar. De översta tre är bytta. Låter kanon! Köparen står för frakten. Går även att hämta. Prutad och klar.
ARIA PRO IIPE 135 från 1977 i mkt. fint skick med karvad lönntopp. Ovanlig modell. Inkl. hardcase Se även länk: http://www.matsumoku.org/models/ariaproii/catalogs/77_pe_a/77_pe_a_pg2.jpg.html Pris: 3900kr
Hejsan! Nu har jag funderat länge nog, och det är dags för denna gura att gå. Det är en Aria Pro II PE 135, Made in Japan, år 1977, i Matsumoku fabriken. Gjord helt i lönn, ombandad (6105) för några månader sedan, och då lackades även greppbrädan om i satin finish istället för glossy-glossy. (Bilderna är tagna innan ombandning) Limmad hals, och har därför ingen stålplatta där det vanligtvis står tillverkningsplats, dock står det "Made in Japan" på undersidan av stallet, och en röd stämpel på halsen under halsmicken. Gitarren är väldigt fint gjord med "karvade kanter", tortoise/cream binding runt kropp, hals som huvud. 24.75" skala Nog finns det små dings här och där, men den är i gott skick för sin ålder. Icke-original hardcase skulle också följa med. Väldigt sällsynt, detta är det enda exemplaret av gitarren jag själv har sett på hela intranätet, förutom i en katalogbild på Matsumoku.org då! De nya banden är sköna och höga med schoolbus-profil, försökte efterlikna banden på min Les Paul Studio. Halsprofilen är som en '59 D shape skulle jag väl säga. Varken för tjock eller för tunn. Priset är 4000, annars är byten mot andra gitarrer, främst Telecasters, relevanta. Vill dock inte ha någon gitarr med risiga band! Kan skicka via bussgods med hardcase, men finns annars att provspela och hämta i Norrköping.