Till salu inom: ”

argocat 15 tävlingsbåt extrem säljes

Tidigare annonser till salu

bmxen är köpt förra sommaren och cyklades på kanske i några veckor, efter det har den stått i garaget och varit ivägen, så nu är den till salu! Det är en Extreme med allt som behövs på en riktigt bmx: - större hjulnav. - inga bromsvajrar, snurra styret hur mkt du vill! - pegs fram&bak. - kraftig styrhållare. mycket för pengarna! jag skickar med det bakre paret av pegsen, eller så kan jag montera dom om så önskas!
Hej! Ska sälja mitt xenonkit som är använt endast ett fåtal dagar. Extremt bra ljus och som får bilen att se fräschare ut med det lite blåare skenet. Jag har haft dem till h4 sockel men vet ej om de passar till andra. I kittet är det * Balaster * Lampor * Alla kablage som behövs Nypris: 1500 kr Kan skickas men köparen står för frakt och pengarna ska vara på mitt konto innan jag skickar. Billigare vid snabb och smidig affär. Kontaktas helst på mobilen efter 16.00
Arogocat 15 med en helrenoverad Yamaha 90hp från 92. Båten är i mycket gott skick. Akterspegeln är renoverad från grunden. Även dom längsgående balkarna, som jag förstärkte lite extra. Helt nyuppgjutna stolar. Motorn sitter på ett stumt Bracket som lyfter motorn 20 cm upp, och 20 cm ut från båten. Motorn är helrenoverad och aningen trimmad. Nya lager på veven, och kolvarna. Borrat block. Planat block. Planad topp. Filade och polerade kanaler. Andra munstycken. Avgaskanaler filade. Större bränslepump. Växelhuset är också hel renoverat, med nya lager,kugg, packningar och provtryckt. Modifierat lite plus ett lågt vatten intag. De här e en del av allt jag har gjort på båt och motor. Det finns mer att berätta om någon är intresserad. Motorn har gått ca 10 timmar efter renovering.
Tävlingsbåt, snabbast i viken båt. Argocat 21 byggd i Finland. Har gått ett fåtal säsonger i den Svenska SM serien för Offshore racing. Har Svenskt hastighets rekord i W klassen på 82,4 i snittfart. Båten är mycket snabb och lättkörd. Mercury 150 hk Xr6 standard maskin. Båten väger runt 700 - 800 kg. Nytt garmin 526s Vajerstyrning samt powerlift från SEM Racetech, snabb propeller ingår, samt bromsad och reggad trailervagn. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Komplett ekipage... Argocat 15 med en Yamaha 90hk. Både motor samt båt helrenoverades för x-antal år sedan och har inte körts mycket sedan dess. Motorn är trimmad och ombyggd. Har gjort mängder av modifieringar på motorn, tänker inte skriva ner allt som gjorts utan är ni genuint intresserade så får ni ringa o prata med mig.. Trimkontroll på ratten. Fotgas. Varvräknare. 30-kärra/sjösättningskärra medföljer. Säljes pga av att vi skaffat oss ett nytt båtprojekt. Sökord: Tävlingsbåt, katamaran, argocat, catta, sportbåt, båtrace, offshorebåt.