Till salu inom: ”

argentinskt skinnbord säljes

Tidigare annonser till salu

Argentinsk mastiff mer känd som Dogo Argentino blandat med en amstaffmix. Visade sig att vår tik var parad utan vår vetskap. Valparna är nu 7v gamla och söker egna hem vid 8v ålder. Aktivt hem med arbetsuppgifter för vovven. Allergier skall vara 0% på alla i familjen då en hund ej skall flyttas runt emellan olika hem. Vaccinerade chippade reggade i JBV vetbes foder koppel halsband påsar godis dolda fel försäkrade i 3år mm mm mm. Alla med åsikter om blandrasavel och hot osv...jag tar hand om mitt så sköter ni ert. Ni som e seriösa och vill ha en hund av dessa raser,välkomna. Finns i Gävleborgslän m transport till Sthlm inga problem.
Dogo Argentino / Argentinsk Mastiff till parning. Vi söker en tik på minst 18 mån för att para vår Atlas med. Hon ska ha ett bra välmående, både psykiskt och fysiskt. Atlas är en mycket fin rastypisk Dogo Argentino / Argentinsk mastiff hane på 2 år med väldigt meriterande föräldrar. Han är helt frisk och har aldrig varit sjuk. Registrerad i SSK Stamtavla Chip-märkt Veterinär besiktigad Vaccinerad Avmaskad Atlas är vår ögonsten, så vi vill gärna vara noga med vårt val. Fler bilder och mer information skickas gärna vid efterfrågan. Vi bor i Hässleholmsområdet. Befinner ni er geografiskt på några timmars avstånd kan vi eventuellt prata om en lösning. Överenskommelsen samtalar vi gärna om via telefon eller möte. Om ni väljer att maila så skriv gärna ert mobil nr så vi kan ringa upp er för att prata mera.
Jackor & Ytterplagg, stl. 38 (S), dam Argentinsk gråräv i storlek small-medium. Pälsen är från 80-talet och har förvarats hängd i kallgarage. Vänligen hör av er per telefon för mått mm. Pälsen är i gott skick. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Vill ni ha en annorlunda och spännande grill upplevelse till festen eller kick-offen? Vi erbjuder er en äkta Argentinsk Grillfest med Maria Eugenia från första säsongen av TV4as program Grillmästarna. http://mariaeugeniaquiroga.blogspot.se/2013/06/valkommen-till-maria-eugenias-grillblogg.html Vi hjälper till med meny, inköp och tar med de grillar och annat som eventuellt behövs. Vi kan arrangera för 10-50 personer 100 - 300 kr per kuvert beroende på meny. Moms tillkommer vid fakturering. Reskostnad tillkommer till självkostnadspris
Snygg fåtölj i helskinn m metallfötter som är avtagningsbara. (Bra vid förflyttning). Säljes med tillhörande skinnbord på hjul. Även detta tillverkat i svart skinn. Möblerna är sparsamt använda och är i mycket gott skick! Köpt på Skinngruppen i Växjö. Fåtölj djup: 78 cm Höjd: 80 cm Bredd: 80 cm Bord Längd: 62 cm Höjd: 52 cm Bredd: 46 cm Kontakt sker via mail och möblerna finns att beskådas i stenungsundsområdet.