Till salu inom: ”

arganiqa cosmetics arganolja aprikosdoft säljes

Tidigare annonser till salu

Marokanskolja, Kallpressad 100% ren Arganolja 50ml, fri från tillsaster.Till skillnad från de flesta andra produkter med namnet Arganolja i så är detta en helt ren arganolja. Används flitigt av hollywood stjärnor, både till hår och hudvård Argan oljan innehåller E-vitamin, karotin, triterpener och fytosteroler. På grund av sitt innehåll, är oljan bra att använda före och efter solning. Den är cellstimulerande och hudregenererande, gör huden mjuk, smidig och elastisk genom att mjukgöra och revitalisera den. Oljan passar därför att använda i regenererande produkter. Arganolja går att använda på många områden så som ansikte, hår, kropp och naglar Arganolja är mycket tunn och går snabbt in i huden. Huden känns inte fet efter att den behandlats. Den kan därför passa väl som nattolja. Traditionellt i Marocko används den som solskyddsmedel samt hår- och ansiktsolja vid eksem och andra utslag
Har personligen hämtat arganolja för eget bruk som jag köpt från Marocko. Oljan utvinner man från en nöt från arganträdet som sedan skalas för hand och pressas. Det tar en 1-2 dagar att pressa 1 liter arganolja. Arganolja har i Marocko används i århundraden för diverse saker. Den används bl.a för kluvna hårtoppar och övrigt hår då den återfuktar och ger håret dess struktur och balans åter. Håret blir silkeslent och mjukt. En annan bra grej med oljan är att den kan användas även till utslag, eksemt, psoriasis och torr hud överlag, såsom ben, händer, armar osv. Funkar utmärkt som nagelolja också. Har man eksem, psoriasis eller lider av torrt hår så borde man definitivt prova. Oljan är inte fettig och tas snabbt upp av huden. Hör gärna av er så berättar jag mer om oljan och dess användningsområden. Flaskan innehåller 100 ml. Med vänlig hälsning,
100% ren arganolja som jag personligen hämtat från Marocko. Upptappat direkt från press. Oljan har otroliga egenskaper och i och med att oljan är 100% ren, ej utspädd eller blandad med andra tillsatser så kan oljan användas med fördel till torr hud över hela kroppen, användes även till hår samt hårbotten vid torr hud och mjäll. Funkar utmärkt mot eksem samt psoriasis. Arganoljan absorberas snabbt av huden och håret. Hör gärna av er vid frågor om oljan och dess användningsområden. En flaska innehåller 100 ml.
150:- Arganolja är en utmärkt olja för torr hud, som hårolja, idealisk för eksem, hudbristningar eller för att hålla huden mjuk och smidig. Passar för både kropp och ansikte.Arganoljan är helt fri från konserveringsmedel och kemiska tillsatser. Det rika innehållet av vitamin E motverkar också ärrbildning samt bleker, påskyndar läkning och lugnar irriterad hud. Dess antiinflammatoriska egenskaper gör den lämplig för acnehud och psoriasis. Är även Omtalad som en fantastisk hårolja används arganolja för att skydda, vårda och stärka håret. Kan användas som hårinpackning eller bara massera i hårbotten. En flaska innehåller 60ml.
Säljer en äkta Louis Vuitton smink väska aldrig använt! Legat bara hemma! Så den är ny kan man säga .. Kvitto , dustbag och påse följer med köpte den i Louis Vuitton Stockholm nypris i butik är 2500kr och som ni vet höjs priserna varje år så mitt pris för en ny cosmetic pouch PM är de ett bra pris 2000kr för den! Smsa för mer info eller ring! Mejla inte tack. Säljer även en pochette i monogram den är från år 2005 men skicket är som en ny i butik lovar! Säg till för bilder !!:)