Till salu inom: ”

ardenner till salu dalarna säljes

Tidigare annonser till salu

ardenner valack ca 6 år inriden och tömkörd han är villig att arbeta tycker att det är kul. han har haft det tufft innan han kom hem till oss. man får ta det lugnt och ha en fast hand är svårlastad men snäll när man åker. vi söker någon som verkligen vet hur man hanterar stora hästar och inte har för bråttom med framstegen.har ridit på långritt med många hästar utan problem. kan skicka fler bilder om det finns riktigt intresse. pris diskuteras carina 070-6920475
Hej vi letar efter en ardenner hingst att köpa ålder spelar mindre roll, han behöver inte vara inkörd/riden det gör vi själva i så fall. Vi ska låta han betäcka vårat ardenner sto till sommaren hade vi tänkt, behöver inte vara av god stam eftersom vi inte håller på med utställningar utan vi "bara" använder hästen inom jord/ skogsbruket. Helst inom närområde. Maila i första hand vad ni har för pojke och pris ni ntänkt så hör jag av mig till er. MVH Anna!
Säljer en Startrekk dressyr av gamla modellen med löstagbara paneler. Sadeln har utbytbart framvalv och säljs med K5 (xxw). Har legat bra på bred nordsvensk och ardenner! (Framvalv i mindre storlek går att beställa från tillverkaren pris 250 kr.) Sadeln har ett mjukt stoppat säte och är mycket bekväm att rida i. Sparsamt använd! Kan levereras till delar av mellansverige. Säljes pga ändrad inriktning. 7500 el bud.
Timmer vagn i fint skick ' Skacklerna kan man ha fasta eller rörliga De ligger som ett flak på så man kan sitta om du vill kan du ta bort de Vagnen är använd i ett par månader säljs nu för att jag sålt min häst vagnen passar till Ardenner/shire och nordsvensk Pris för vagnen är 20000 billigare vid snabb affär För mer info ring Carola 070-5139608
Trekker Master Dressage - bomlös kvalitetssadel i 17,5 tum. Passar lite bredare ryggar som är raka/ lätt svängda. Ordentligt bred kanal och breda bossor. En jätteskön sadel i fint skick, brun och svart. Nypris på denna cirka 15.000, jag säljer den för 7000. Griffin Endurance. En allroundsadel i syntet för breda hästar som kallblod, nordsvensk, ardenner med mer. Cirka 130 grader i bommen. Passar rak till lätt svängd rygg. Importerad från Tyskland. Genomgången av sadelmakare och i fint skick. Pris 3800. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.