Till salu inom: ”

arcus ljusstake säljes

Tidigare annonser till salu

Plats på arcus fyndmarknad lördagen 13/10 säljes för 700 kr /st Vi har två platser på rad E, nära caféområdet, till salu då vi fått förhinder. Det är plats E29 och E30 (se bild) Bord ingår ej. -Inflyttning sker fredag den 12:e oktober mellan 17-21 samt lördag 13 oktober mellan 07.00-10.00 -Fyndmarknaden är öppen för besökare Lördag den 13e oktober kl 10.00-17.00. -Platserna är 3x2 meter till ytan (2 meter djup och 3 meter bred). Ring hellre då jag sällan kollar mailen RING EJ EFTER 20.00. Vänligen respektera detta då vi har en liten dotter.
Begagnade konferensstolar Kinnarps Arcus i flera färger och utföranden. En fin och bekväm stol i bra skick. Vårt ordinarie pris 850 kr ex moms, NU ENDAST 500 kr ex moms! Vican inreder kontor och offentlig miljö med nya och begagnade kontorsmöbler, gärna i kombination för bästa resultat, ekonomi och miljö. Kontakta oss för mer information 08-642 21 00 info@vican.se www.vican.se Besök oss i våra nya lokaler på Ulvsundavägen 102, Bromma!
Är på jakt efter ent magasin till en Arcus 94 DA. Det är en bulgarisk kopia på en Browning hi power wilket gör att magasinen ska funkera i vilken av dom. Jag har kopplast upp det här med magasin och det är inte licenspliktigt i Sverige med magasin så liknande kommentarer undanbedes. Jag är beredd att betala ett bra pris för magasin i dog kvalitet. Maila mig för vidare kontakt om du har ett mag till salu. Är som, sagt beredd att betala bra. Finns ni ej i Skåne så funkar posten bra för min del. Men scammare behöver inte ens göra sig besvär.
Säljer en CD-spelare i Hi-End klassen, vilken spelar otroligt kristallklart och detaljerat. Tillhör du de som vill ha högsta ljudkvalitet på din musik är denna ett klipp för dig. Dessutom är den otroligt vacker! Säljes i mycket bra skick (nästintill nyskick), dock utan fjärr. (multifjärr får köpas till av köparen). Du kan självklart styra alla funktioner via framsidan på spelaren ändå. Arcus är ett tyskt Hifimärke och är relativt ovanligt i Sverige. Denna CD-spelare kan lätt tävla…   Läs hela
Arcus ljusstake i massivt gjutjärn formgavs av Pia Törnell för Elements originalkollektion sammansatt av Tom Hedqvist 1991. Idag en modern klassiker! Föregångare till Törnells vita porslinssljusstake Arcus. Din för endast 900 kr om du hämtar i Gamla stan!