Till salu inom: ”

archtop säljes

Tidigare annonser till salu

Detta är en av dom första serierna från Hamers Kore line och den håller hög klass. Denna väger ca 3.5 kg, Seymourduncan designad mick i hals och seymoureduncan JB i stall, orginal micken följer med, inget bandsliage , finns en liten ding på baksidan som var svår att fånga med kamera. Soft etui finns. Kan skickas med Bussgods mot fraktkostnad eller hämtas på plats. INGA BYTEN Sms för snabbast svar
Mycket ovanlig handgjord Gordon-Smith (England) - ej att förväxla med billigare modeller (ex Graduate ) Archtop med kropp i hel/enbits mahogany. Exklusiv custommodell från slutet av 70-talet - i excellent skick; några smärre dings. Fantastisk sustain. Det sitter 2 Seymour Duncan-mickar (SH-2 Jazz resp SH-4 JB) på den i nuläget med mer bett men original humbuckers, med mjukare, varmare sound, medföljer. Push-pull pottar ger stora variationsmöjligheter. Högklassigt hantverk och underbar spelbarhet. Hardcase. Kan provspelas i Umeå.
PRS Archtop. Ovanlig gitarr i nyskick. Med Piezo pickup i stallet för akustiskt sound. Originalcase. Maila om du vill ha mer info. No1 Guitarshop är en specialaffär för gitarrintresserade. I vår butik har du mer än 200 nya, begagnade och vintage gitarrer att välja mellan. Vi är även ett musikställe miniformat då vi varje lördag kl. 14.00 har levande musik i butiken. Fritt inträde. Vi ligger vid Avenyen/Götaplatsen i centrala Göteborg alldeles bakom Stadsteatern.
Suverän gitarr för jazz, fusion, blues, rock! - Pga för många gitarrer säljer jag den här, som jag köpte i September-12. Endast använd hemma och i stort sett ospelad. - Jag har tagit av plektrumskyddet vilket gör gitarren ännu snyggare. Jag har det kvar, såklart. Den är helt i nyskick. Inte en skråma! - EPIPHONE ES339 specifikationer: http://www.epiphone.com/Products/Archtop/ES-339-PRO.aspx OBS: Inga byten och inga "bästa pris", tack!
Hej Roland GR-55 och GK-3 mick säljes. Enheten har sammanlagt använts 3-4 gånger i inspelningssyfte och säljes nu eftersom det inte längre finns tid för sådan typ av musikprojekt längre. Gk-3 micken passar till i stortset vilken typ av gitarr som helst all från fender, gibson och även archtop gitarrer och även akustisk gitarr. Allt fungerar perfekt och är i mycket bra skick. Manual och alla kablage medföljer förstås. Pris: 5000 kronor