Till salu inom: ”

archimedes penta crescent 8.5 9hk reservdelslista säljes

Tidigare annonser till salu

Hej. Jag säljer nu min båt som är Crescent 49 med en Volvo Penta 70HK motor från 1973 och trailer 30. Motorn var senast servad för 2 år sedan och sedan dess har båten varit strandsatt. Startade även motorn nyligen och den gick igång utan några som helst problem. Båtens kapell är väldigt fräscht och nästan nytt. Info om båten: Längd: 4,70 m Bredd: 1,86 m Vikt: 275 kg Båten står på Skälåkers båtklubb i Gålö. Vill ni se fler bilder är det bara att höra av er. Priset kan diskuteras vid en snabb affär.
Nu är det dags att sälja vår fint fungerande trotjänare (samma motor som Volvo Penta med brytarlös tändning). Motorn är genomgången med: Impellerbyte, nya packningar i vevhuset, ombyggd vevhusventilation för bättre tomgång, svirrveltratt på förgasare och helt nytt växelhus. Den startar på 1-2 ryck och fungerar fint, finns dessutom en hel uppsjö av reservdelar till den att få tag i. Årsmodell:1977, lång rigg, otroligt bränslesnål, utrustad med laddningsuttag och länspump. Den har suttit i en 480 Crescent styrpulpet så det finns ingen rorkult (men finns att köpa för ca 400 kr), vajerstyrning och gasreglage medföljer. Det finns även en servicemanual och en reservdelslista som medföljer. 25 L tank medföljer med ny slang och ny bensinanslutning med backventil. Inga byten, motorn finns i Arboga och kan testas om så önskas. Ring för mer info! MVH Andreas 070-710 40 44 ( har dålig mottagning på jobbet, svarar jag inte skicka ett sms så ringer jag upp)
En långriggad Archimedes Penta 25hk, säljes som renoveringsobjekt, startade och gick lite sådär. så bytte delar i den, och nu tänder den bara (ja, och går runt). Tillkommer extra delar som köptes för 1000kr En kortriggad Johnson 9.9hk använde den förra sommaren, och i vintras skulle jag bara byta slangarna i den, men har inte kommit längre. Dem har stått inomhus och torrt. Kom med ett bra pris eller så byter vi mot något kul.
crescent "skötbåt" 70 talare 14 hk Archimedespenta ,mycket lättstartad och går bra, servad i fjol vinter, impeller kontrollerad, stift och olja bytt. ej använd i sommar pga vädret.... Åror av äldre snitt medföljer. två trycktankar, "dragg/ankare" medföljer två bränsletankar medföljer, ståendes i låsbart utrymme (gjutet i glasfiber med aluminiumlock) ledstång/räcke i rostfritt i fören. Höstpris efter en usel sommar 13000:- Fler bilder kan mailas/smsas vid intresse. Vid frågor ring, maila eller smsa, svarar efter bästa förmåga.
Archimedes Penta Crescent 8.5 och 9 hk reservdelslista