Till salu inom: ”

arcade stick mad catz säljes

Tidigare annonser till salu

Ska sälja mitt original Mad Catz Super Street Fighter 4 Tournament Arcade Stick Black Edition till Playstation 3 som jag köpte för ett par dagar sen, använt den bara ett par gånger men är i super skick. Allt är i original skick (inte moddad) med original box, oskaddat. Köpte den från Webhallen så den har 1 års garanti inom fabrikfel (har kvitto). Anledningen till varför jag ska sälja den är att det var mitt första arcade stick och jag hade aldrig spelat fighting spel med sånt förut, men nu ser jag att det är inget för mig och håller mig till DualShock 3 kontroller. Om ni har frågor kontakta mig gärna. PS. Sista pris är 1300 kr!
Det är dags att gå vidare från ett liv av virtuell slagsmålsdominans. Har inte ork att lära mig fler karaktärer än Akuma så jag säger adjö till fightingspels-scenen. Säljer därför båda mina Mad Catz PS3 Fighting sticks. 200 kr för Arcade version 800 kr för Tournament versionen Ta nu chansen att ta dominans till helt nya höjder. Hela livet förgylls av fighting sticks.* *Säljaren spekulerar vilt och har inga vetenskapliga bevis att fighting sticks påverkar livsförgyllning.
Hejsan. Säljer min Xbox 360 på grund av att den inte används längre. Konsolen funkar felritt. Det är en 250gb slim edition. Till den tillkommer en handkontroll en rechargable kabel och en hdmi kabel samt 4 spel (Super street fighter 4 Arcade Edition, Persona 4 Arena, Halo 4 och Blazblue Continuum Shift Extend) i detta ingår också min Mad Catz Street fighter 4 Round 2 TE fight stick. Sticken och 360 säljs separat också men allting i paket för 1500kr. Jag svarar ej på mail bara på telefon.
Båda för Xbox 360 NHL 11 Promotional Copy. Exakt som den vanliga fast delas ut till utvalda personer. Samlarvärde. Står en text på framsidan. "Promotional Copy Not for resale". Som nytt. 279:- Mad Catz Arcade GameStick. Perfekt för Xbox Live arcade-spel. Helt nytt i obruten förpackning. 150 :- Båda för 400 kr. Jag skickar gärna också.
Säljer min Street Fighter IV Arcade Stick "Tournament Edition" Collectors Edition. Den är gjord av Mad Catz och passar till Xbox360. Passar till alla fighting spel och varför inte 2d plattformare. Har knappt använt den. Max 3-4 ggr.