Till salu inom: ”

arbetsstövlar läder säljes

Tidigare annonser till salu

Skor, stl. 42, herr Frys inte om fötterna i vinter! Fodrade svensktillverkade arbetsstövlar med hätta och spiktrampskydd. Aldrig använda, dvs helt nya! Kvalitetssko som värmer. Läder stövel med grov dragkedja i sidan. Lätta att komma i och ur. Nypris ca 1300. Jag tar 650 kr. Ett fynd för dig som inte räds lite snö, kyla och slask. Stl 42 men jag har normalt 43 och för mig skulle det funnits plats för en extra socka, sula i stöveln.
Skor, stl. 44, herr Fodrade arbetsstövlar, läder. Nya ej använda. Storlek 44 400:-
Jalas King Arbetsstövlar 2 par. Helt nya, säljes för halva priset!!Strl. 44 & 45.Info: Tål olja bensin och olika kemikalier.Ovanmaterial och foder är av läder och textil.= Proffsstövlar, avsedd för professionellt bruk. Nypris: 1600 KrMitt pris: 800 Kr/ paret.
Strl. 44 & 45.Info: Tål olja bensin och olika kemikalier.Ovanmaterial och foder är av läder och textil.= Proffsstövlar, avsedd för professionellt bruk.
Skor, stl. 46, herr Varmfodrad skyddsstövel med tåslitskydd, spiktrampskydd samt aluminiumtåhätta. Har ovandel i PU-belagt läder och textil. Har värme- och oljebeständig yttersula, antistatiska egenskaper, polstrat skaft, ställbar vristrem, dragöglor, snölås, reflex, dubbla stötdämpningszoner samt är vattenavvisande. Rejäla arbetsstövlar. Nypris 2100:- Aldrig använda.