Till salu inom: ”

arbetsskor sjukvård säljes

Tidigare annonser till salu

Vi har ett flertal intressanta projekt på gång inom Hälso- och sjukvård. Därför söker vi specialister med inriktning mot system- och integrationsutveckling, gärna med kunskap och erfarenhet av tjänsteorienterad arkitektur. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom området informatik och/eller IT-projekt inom Hälso- och sjukvård.För rollen som systemutvecklare tror vi att du brinner för att arbeta i projekt, gillar att sätta dig in i kundens krav, tycker om att leda genom tanke och handling samt tar ansvar för din leverans.Vi tror att du har en akademisk utbildning och har arbetat flera år som systemutvecklare i Microsoft-miljö. Du söker nu ytterligare utmaningar och är om ett par år redo att ta nästa steg som teknisk projektledare.Intressant? Kontakta Jenny Weijnitz på telefon 070- 311 00 03 för mer information.
Vi har ett flertal intressanta pågående projekt inom Hälso- och sjukvård där vi behöver förstärkning. Därför söker vi ett antal konsulter med inriktning mot systemutveckling och integrationsutveckling i Java.Vi tror att du idag jobbar som systemutvecklare inom Java med 3-5 års erfarenhet. Det är en stor fördel om du har arbetat med integrationsprodukter såsom ESB-plattformen. Du skaockså ha kunskap av att jobba med tjänsteorienterad arkitektur och intresse av att jobba inom Hälso- och sjukvård.Intressant? Kontakta Fredrik Johansson på telefon 070- 934 33 10 för mer information.
jag säljer nu mina kursböcker som jag använt i ovårdnadsutbildningen. Geriatrik:ISBN: 9789147058556 förf. Wallis Jansson och Britt Almberg pris: 200kr Sjukvård: ISBN: 9789147069057 Förf. Gabriella Bergman Ebbersten, Gunvor Jonsson och Monica Rådestad pris: 200 Hemsjukvård: ISBN: 9789147059935 Förf. Catharina Linencrona 200kr. Psykologi AB av Martin levander, den röda boken med ett lejon på. 150kr Alla böckerna för 700kr. Kan skicka dom på posten mottagaren betalar denna kostnad.
Evelid är ett särskiltboende som Carema Care drivit på entreprenad för Växjö kommun sedan starten år 2008. Enheten har 45 platser fördelade på 5 enheter. Evelid är beläget på Östra lugnet, i utkanten av Växjö.Som undersköterska hos oss ger du omvårdnad och social omsorg med utgångspunkt från kundens individuella önskemål och behov. Tillsammans med övrig personal ansvarar du för att göra kundens tillvaro meningsfull och innehållsrik. I arbetsuppgifterna ingår även kontakt med anhöriga, medverkan i vårdplanering samt social dokumentation. Även vissa hälso- och sjukvårdsuppgifter efter delegation från sjuksköterska, arbetsterapeut och sjukgymnast ingår.Vi söker dig som är utbildad undersköterska med erfarenhet av äldreomsorg. Du är initiativrik och lyhörd för kundens behov och känner en självklar respekt för andra människor. Dina egna kunskaper och erfarenheter delar du gärna med dig av och du är öppen för att ta till dig och lära dig av andras. Du har en positiv inställning och ser det som ditt självklara ansvar att bidra till ett positivt arbetsklimat. Du har även goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. Carema Care är ett värderingsstyrt företag. Genom att leva våra värderingar varje dag lyckas vi sträva mot samma mål och ger våra kunder en säker och trygg vård.På Carema Care är vi stolta över är vårt hälsofrämjande arbete som har som mål att främja medarbetarnas fysiska, psykiska och sociala välbefinnande. Vi har hälsoinspiratör på Evelid som fungerar som inspirationskälla och förmedlar information i hälsofrågor.  Som anställd i Carema Care får du ta del av våra förmåner som t ex friskvårdsbidrag, bidrag till arbetsskor och vissa rabatter.Vi söker 2 undersköterskor till tjänsterna som är tillsvidareanställning om 75 % med huvudsaklig placering på enhet 4 respektive 5. Samt en undersköterska på vikariat tom 2013-02-28 men huvudsaklig placering på enhet 6.    Vi tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal. Tillträde sker enligt överenskommelse.   Kontakta gärna verksamhetschef Helena Ilbratt tel 0470-796290 e-post helena.ilbratt@carema.se    Välkommen med din ansökan senast 2012-09-24 till e-post helena.ilbratt@carema.seFacklig kontaktperson är Ulrika Lindholm.Carema Care är ett av Sveriges ledande företag inom omsorg. Vi arbetar inom äldreomsorg, beroendevård, psykiatri, missbruk och omsorg om personer med funktionsnedsättning samt PUT-boenden och HVB-hem. Vi finns i hela Sverige. Carema Care ingår i Ambea AB, tillsammans med systerföretagen Carema Sjukvård och Mehiläinen.
Evelid är ett särskiltboende som Carema Care drivit på entreprenad för Växjö kommun sedan starten år 2008. Enheten har 45 platser fördelade på 5 enheter. Evelid är beläget på Östra lugnet, i utkanten av Växjö.Som undersköterska hos oss ger du omvårdnad och social omsorg med utgångspunkt från kundens individuella önskemål och behov. Tillsammans med övrig personal ansvarar du för att göra kundens tillvaro meningsfull och innehållsrik.I arbetsuppgifterna ingår även kontakt med anhöriga, medverkan i vårdplanering samt social dokumentation. Även vissa hälso- och sjukvårdsuppgifter efter delegation från sjuksköterska, arbetsterapeut och sjukgymnast ingår. Vi söker dig som är utbildad undersköterska med erfarenhet av äldreomsorg. Du är initiativrik och lyhörd för kundens behov och känner en självklar respekt för andra människor. Dina egna kunskaper och erfarenheter delar du gärna med dig av och du är öppen för att ta till dig och lära dig av andras. Du har en positiv inställning och ser det som ditt självklara ansvar att bidra till ett positivt arbetsklimat. Du har även goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift.Carema Care är ett värderingsstyrt företag. Genom att leva våra värderingar varje dag lyckas vi sträva mot samma mål och ger våra kunder en säker och trygg vård.På Carema Care är vi stolta över är vårt hälsofrämjande arbete som har som mål att främja medarbetarnas fysiska, psykiska och sociala välbefinnande. Vi har hälsoinspiratör på Evelid som fungerar som inspirationskälla och förmedlar information i hälsofrågor. Som anställd i Carema Care får du ta del av våra förmåner som t ex friskvårdsbidrag, bidrag till arbetsskor och vissa rabatter.Vi söker undersköterskor för tillsvidareanställning samt längre vikariat om 75 %.Vi tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal.Tillträde sker enligt överenskommelse.Facklig kontaktperson är Milena Holm.Varaktighet/Arbetstid Tillsvidare DeltidLön Fast lönAnsökan Rekrytering sker löpande. Tillträde efter överenskommelse.Vi tar emot ansökan via e-post: helena.ilbratt@carema.sePostadress Evelid Vårdbostäder Neptunusvägen 2 35264 VäxjöCarema Care har cirka 13 000 årsanställda i cirka 400 verksamheter över hela Sverige. Vi ger stöd, service och omsorg inom: Äldreomsorg, Funktionsnedsättning, Missbruk, Psykiatri, Individ- och familj samt Hushållsnära tjänster. Carema Care ingår i Ambea AB, tillsammans med systerföretaget Mehiläinen.