Till salu inom: ”

arbetsbänk kök säljes

Tidigare annonser till salu

En öppen och fräsch lägenhet, badrummet är renoverat sen 1 år tillbaka ungefär. Köket har nya köksluckor och arbetsbänk vilket får köket att se ljust ut och mycket trevligare att vistats i. I vardagsrummet har vi målat om alla väggar föutom en då vi har gjort en väldigt vacker fond vägg som passar med dom resterande vita väggarna. I ett av rummen har vi bytt tapet, och i det andar rummet har vi målat om. Hallen är också nymålad sen nästan ett halvår sen vilket var då vi gjorde om det mesta i lägenheten. Lilla toaletten är också nymålad.
Nybyggd enplansvilla 111m2 med stora fönster som ger ljus och rymd. Upp till 4m i takhöjd. 4 rum varav 2 sovrum och U-format praktiskt kök med upphöjd diskmaskin och rejäl arbetsbänk. Trivsam matplats med utgång till altan. Golvvärme i hela huset. 2 toaletter och duschar, separat tvättstuga Tomt drygt 800m2 med gräsmatta. Carport med förråd. Nära roslagsbanan och bussar som tar ca 30 min till Stockholm, Östra station. Ca 3km till Vallentuna Centrum. Kallhyra 14500:- Delvis möblerad om så önskas. Uthyres fom 1 januari 2012
Trea på fin gård i Gamlestan, Göteborg. Landshövdingehus. Goda kommunikationer in till centrum, 9 min. Stor hall, med entréer till alla rum. Stort kök med lång arbetsbänk, plats för minst 6 kring matbord. Sovrum och arbetsrum/sovrum2 mot innergård, lugnt och skönt. Fasadrenovering genomförd 2009. Nyinstallerad diskmaskin. Enskilt rum för toalett och badrum med badkar. Söker byta denna pärla mot en mindre lägenhet i Göteborg eller det samma fast i Stockholm.
Byter nu bort min lägenhet som ligger centralt i Malmö. Lägenheten ligger i ett 50-60-talshus. Den är praktiskt planerad, med separat kök med plats för matbord, även om jag förnärvarande istället har en arbetsbänk där. Vardagsrummet är stort med gott om utrymme för såväl matplats som soffa. Balkongen ligger i skyddat läge med eftermiddagssol. Till lägenheten hör källar- och vindsförråd. Fastigheten är lugn med en mycket trevlig innergård. P-plats i låst garage finns att hyra i direkt anslutning till fastigheten. Hör av er vid frågor
Lägenheten är renoverad under hösten 2011- våren 2012. Alla golv är nya, nymålade väggar och tak och nya moderna tapeter i alla rum. I toaletten är det ny toastol o handfat och det är inlagt en våtrumsmatta på golv o väggar. Köket har fått ny inbyggd ugn med infälld spis i arbetsbänken, ny infälld diskho, ny kran, ny kyl o frys. Det finns tvättstuga och bastu i ett annat hus på gården, förråd till lägenheten finns i samma hus samt ett cykelförråd. Lägenheten är inflyttningsklar säljes till högstbjudande, fri prövningsrätt förbehålles.