Till salu inom: ”

arbetsbänk barn trä säljes

Wall Bar
F

Tidigare annonser till salu

Barn kök i stadigt trä! 1600:- eller högstbjudande. Höjd - 176 cm Bredd - 184 cm Djup - 48 cm Bänk Höjd - 56 cm Vask + kran, kylskåp, spis, ugn, lådor. Arbetsbänk i mörkt trä, över bänken är det små blå rutor, fungerande lampor till arbetsbänken, spis/ugn plingar när "maten" är klar. Hyllorna är flyttbara och kan anpassas efter egen smak. 2 mindre hyllplattor tillkommer. Bokhyllan är delningsbar, spis + de övre hyllplanerna går att dela på. Vänligen mejla eller ring om ni har frågor!
Liten handtillverkad arbetsbänk i riktigt trä med två skruvstäd. Bra kvalitet. Ny skick, ej använd. Lämplig för barn eller mindre enklare hobbyarbeten. pris: 250 kr
Med bästa familjeläge. På en lugn gata ligger detta charmiga kedjehus. Här väntar ett avkopplande boende med närhet till dagis, skola, kommunikationer och grönska. Ett vackert vardagsrum med dubbeldörrar och ett nyrenoverat badrum som tillsammans med den soliga tomten bäddar för ett rikt socialt liv, för såväl stora som små. Här kan barnen springa fritt medan de vuxna kopplar av. När man kliver in i huset möts man direkt av en ombonad känsla som är återkommande i hela huset. Det här huset är perfekt uppdelat med de sociala ytorna och sovrummen. Här finns ett härligt kök där stora fönster släpper in gott om ljus så man från matbordet kan följa årstidernas skiftningar. Köket bjuder på stora ytor och goda förvaringsmöjligheter bakom skåp och lådor i mörkt trä. Den rymliga arbetsbänken bjuder in till att laga ihop sköna middagar. I anslutning till köket ligger grovköket som är utrustat med tvättmaskin och torkskåp vilket underlättar i vardagsen. Det rymliga vardagsrummet är det sociala hjärtat i huset. Här vill man luta sig tillbaka i soffan och koppla av. Stora fönsterpartier släpper in gott om ljus så här flödar ljuset in över den vackra parketten. Från vardagsrummet når man husets stenlagda uteplats där man kan njuta av morgonkaffet och koppla av med en bok när de varmare årstiderna nalkas. Höllvikens centrum har bra serviceutbud och kommunikationerna för vidare färd ut i Skåne är goda för både bil- och bussresenärer. Välrenommerade skolor lockar många barnfamiljer till orten och förutsättningarna för en minnesvärd och trygg uppväxt är ypperliga. Naturnära upplevelser och fina omgivningar med närhet till hav och strand skapar alternativ för alla dagar och humör. För de vardagsliga bestyren har ni Toppengallerian endast en 5 minuters promenad bort, som erbjuder allt från livsmedel, shopping, systembolag, gym samt biograf med de senaste filmerna.
Liten fin arbetsbänk, IKEA, trä komplett
Gedigen tegelvilla med bästa familjeläge. Här finns alla förutsättningar för att skapa det boende du alltid velat ha. Flera sovrum, härliga sällskapsytor och en insynsskyddad trädgård. På en lugn gata ligger detta charmiga hus. Här väntar ett avkopplande boende med närhet till dagis, skola, kommunikationer och grönska. Ett vackert vardagsrum med stora fönster och blyinfattade dörrar som tillsammans med matsalen och den soliga tomten bäddar för ett rikt socialt liv, för såväl stora som små. Här kan barnen springa fritt medan de vuxna kopplar av. När man kliver in i huset möts man direkt av en ombonad känsla som är återkommande i hela huset. Det här huset är perfekt uppdelat med de sällskapsytorna och sovrummen. Här finns ett härligt kök med stora ytor och goda förvaringsmöjligheter bakom skåp och lådor i mörkt trä. Den rymliga arbetsbänken bjuder in till att laga ihop sköna middagar. De tre sovrum som alla vätter mot den lugna trägården bäddar för god sömn. Källarplanet har även det gott om utrymme för socialt umgänge. Här finner ni förrutom en stor gillestuga med en vacker öppen spis även en bastuavdelning något som bådar gott inför de dagar då vinden blåser kallt. Husets stenlagda uteplats når ni från villans två dörrar som vetter mot trädgården. Här kan man njuta av morgonkaffet och koppla av med en bok i den inglasade delen under soliga höstdagar eller när de varmare årstiderna nalkas. Under sommaren är det den bästa platsen för härliga grillmiddagar där ni kan njuta av hela trädgården.