Till salu inom: ”

araucana säljes

Tidigare annonser till salu

Araucanakycklingar 70 kr styck Araucanatupp 1 år gammal. 150 kr Brahmakycklingar i färgerna Guldsvartbandat och Guldblåbandat. Bilden visar en av våra Guldblåbandade Brahmatuppar från tidigare år. Tupparna kan mäta upp till 75 cm och väga över 5 kg som vuxna. Det här är en lugn och imponerande ras. De är otroligt vackra och lugna i temperamentet. 70 kr styck. Eventuellt har vi någon Isbarkyckling till salu. Kollar mailen dagligen. Först till kvarn...
Nu är det dax för Miss Piggy (till vänster) och Agda (till höger) att flytta då vi nu går över till renrasiga Araucanas. Båda är kläckta i april 2011 och är en blandning av Araucana och Hedemora. De värper ljust mintgröna ägg. De är riktiga personligheter - Miss Piggy är som namnet antyder ett matvrak och äter direkt ur handen medan Agda är lite mer försynt men gärna ger sig ut på upptäcktsfärd för hitta insekter. De säljs endast tillsammans. Transport kan ordnas mot ersättning.
Vi har tre trevliga och ståtliga tuppar till salu. Två stycken av rasen Bramah, som är enligt rasstandarden är en stor och lugn ras, med ett dovare gal och en av Araucana, en piggare mellanstor ras. Den första Bramahn av dem är 1,5 år och har guldblåbandadfjäderdräkt och fungerar bra i flocken. Den andra bramahn är 1/2 år gammal och har också en guldblåbandadfjäderdräkt och börjar växa till sig. Araucanan är 1/2 år och är väldigt vacker och han tar väl hand om sina hönor!
Har ett gäng blandrashönor ca 3-5 mån gamla som jag ska sälja. Kan vara alla möjliga raser i dem och chans till grönvärpare finns. De har ej börjat värpa ännu. 100kr/st Ett par dvärgkochinhönor ca 3-4 mån gamla. De har ej börjat värpa ännu. 150kr/st Renrasiga tuppar om nån behöver, tex Maran, Araucana, Dvärgkochin bortskänkes Friska och pigga. Jag kan maila fler bilder om så önskas. Finns i Harbo, ca 4 mil nv om Uppsala
På grund av flytt säljer jag nu mina höns. Alla värper riktigt bra och ger fina ägg. Förtur ges till den som köper fler höns samtidigt samt tupp till. Finns i Uppsala. 2 dv. kochintuppar, vit/grå 1 maranhöna 1 araucana 4 dvärgkochinhönor (en är icke rasren) Två grå, en brun/vit och en brun/svart. 200:- för dvärgkochinhöna, 25kr/tupp. 350:-/st för maran och araucana. Pris kan diskuteras vid köp av flera höns.