Till salu inom: ”

arabiska keyboard säljes

Tidigare annonser till salu

Orienten möter Occidenten! Oriental Keyboard AT-3 har en mängd orientaliska rytmer i bagaget och gör det möjligt för spelaren att ställa in kvartstoner på knappsatsen och lagra dessa med minnesfunktionen. Vid utvecklingen av orientaliska sounds och stilar står autenticiteten och klangfullheten i fokus. Ett enormt urval av sounds garanteras också! Oriental Scale-knapparna öppnar upp möjligheten för musikern att välja olika skalmönster och att skapa egna skalor med hjälp av finstämning av noter. Den arabiska tonstegen med sina typiska toner som ligger "mellan" oktavintervallerna kan därmed spelas autentiskt. Med sitt guldfärgade hölje och sina arabiska tecken ger AT-3 ett musikaliskt intryck av ett alldeles särskilt slag.
Hej ! Till salu oanvänd :- 1- Proel keyboard Stand ( for 2 keyboards ). 2- Proel keyboard bänk. 3- Två Notstativer ( Professional ). Priset :- 1900kr för allt som kan diskutera vid snabb affär. obs:- Säljer de som paket. - Jag talar endast Engelska & Arabiska. - Ring mellan 12 - 20 FariS 0722959186 Mvh, FariS
Hej! jag vill sälje min keyboard korg pa500 som är nästan ny och jag har inte använt den så mycket. korgen har olika rhythmer liksom amerikanska europiska arabiska och persiska den är en profetionell korg och funkar som det ska. kartong, cd programm , och intruktion boken finns men kvitto saknas. först till kvarn. så länge bilden kvar så korgen finns kvar.
En Korg pa3x 61 tangentershar som har använt bara 3 gånger hemma med massa rytmer och ljuden arabiska och turkiska som ingår. Följer med orginal kartongen Den har aldrig varit ute bara hemma Den kommer med minne 128GB, om du behöver att följer med en minne EXB-M256 + En keyboard case så priset = 26000 kr För mer information: http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=869974 Du är välkommen att höra av dig via (sms eller mail) tack Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Har inte använd i keyboarden på ett år, stått i sin original kartong. Den är mycket sparsamt använd och i väldigt gott skick. * Följer med ström kabel, pärm stativ, manualer, cd-rom skivor och original kartong. * M-Audio Expression foot PEDAL ingår. * Uppdaterad med senaste Operativ System. * Följer med Turkiska, arabiska och balkan sets i hårddisken. Mitt pris för allt 16500kr OBS! * INGA BYTEN * * INGEN KOMPIS PRIS eller SISTA PRIS * * SÄLJER INGA SET SEPARAT * MVH AUDIOMINDS