Till salu inom: ”

arabiska å svenska lektioner privat lärare säljes

Tidigare annonser till salu

Academic Work söker för kunds räkning en lärare inom svenska och religion på gymnasienivå. Vår kund tillhandahåller utbildningar inom ett flertal studie- och yrkesinriktade områden. Deras lokaler är placerade i centrala Kungälv. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag. Arbetsuppgifter: Som lärare kommer du att arbeta med elever i både ettan, tvåan och trean gymnasiet. Du kommer att undervisa i svenska samt i religion. Tjänsten innehåller en hög grad av undervisning och du kommer även att ansvara för planeringen av lektionerna. Du kommer att täcka upp heltid under en kortare period. Som det ser ut nu under cirka 3 veckor, men det kan eventuellt komma att bli längre.
Kvinnlig lärare med kompetens gymnasie- och vuxennivå ger lektioner/kurs i danska eller svenska språket. För studier/jobb i Danmark eller Sverige är det absolut en fördel att förhand ha en grund att stå på. Eller kanske du vill höja dina meriter i ditt CV med ännu ett språk. Även korrekturläsning 1 lektion 160:-, 2 lektioner 300:-. Vid kurspaket om 10 lektioner 1.400:-. Välkommen att höra av dig till mig tel 0702/86 51 79 Marianne
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga - vi ska vara en stad i världsklass. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Vällingbyskolan är en F-9 skola som ligger nära Vällingby Centrum. skolan går ca 750 elever och skolan befinner sig i ett spännande utvecklingsarbete. Vi strävar efter att vara det självklara valet för elever och föräldrar i Vällingby. skolan pågår ett språkprojekt enligt scaffoldingmodellen, vilket innebär att alla lärare medverkar i och arbetar aktivt för att stärka elevernas språkutveckling 1 plats(er).Du kommer undervisa två åk 8 i svenska och sva. Elever som läser sva har en extra lektion. I tjänsten ingår även mentorskap i åk 8. Du är en entusiastisk lärare som brinner för att ungdomar att läsa och skriva och dem att se vinsterna med ett rikt språk. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tidsbegränsad. Krav arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Varaktighet: Tjänsten är ett vikariat med chans till förlängning. Arbetstid: Dagtid. ANSÖKAN Ansök senast: 2014-09-01 Referensnummer: A27965
Hej! Jag heter Mike och jag är examinerad lärare med doktorsexamen från Kaliforniens universitet. Jag kommer ursprungligen från Kalifornien och jag jobbar i Stockholm med översättning och privataspråklektioner. Jag har även studerat japanska i 8 år och har bott i Japan i samband med mina studier. Jag erbjuder privata lektioner och/eller läxhjälp i tre språk: engelska, svenska och japanska. Jag tar emot såväl individuella elever som små grupper, och priset är 250kr/timme, oavsett lektionsform. Jag har erfarenhet med nybörjar- affärs- och konversationsengelska, skrivande, nybörjar- och intermediär japanska och svenska, samt TOEFL, JLPT (Japanese Language Proficiency Test), och läxhjälp för SFI. Mejla gärna intresse!
Jag erbjuder privata lektioner i kinesiska. Kinesiska är mitt modersmål, men jag talar flytande engelska och svenska. Jag fick utbildning inom språk och media samt har haft mycket erfarenheter genom språk-och media-relaterade sysslor sedan 2003. Jag har också erfarenheter bland språkundervisning, särskilt i kinesiska och engelska. Jag etablerade ett språkföretag i januari i 2014. Företaget erbjuder privata lektioner i engelska och svenska åt kinesiska studenter i Kina. Nu håller jag att etablera ett liknande språkföretag som erbjuder privata lektioner i kinesiska åt svenska studenter i Kina. Men just nu erbjuder jag bara privata lektioner där jag personligen lär ut språket. Jag tar emot studenter olika nivåer, helst de som redan har tidiga erfarenheter med det kinesiska språket Kontakta mig gärna via mail och jag hör av mig till er.