Till salu inom: ”

arabisk jasmin jasminum sambac säljes

Tidigare annonser till salu

B. Wahlströms . 2006. 157 s. Inbunden. Nära nyskick. "När 12-åriga Seema Trivedi flyttar med sin familj från sitt hem i Indien till USA måste hon ta farväl av blommande mangoträd, väldoftande jasmin, monsunregn och det livfulla marknadsmyllret som hon älskar. Men svårast av allt, hon måste ta farväl av sin kusin och bästa vän Raju och övriga släktingar och vänner. I USA är allt annorlunda och Seema får kämpa för att finna sig till rätta. Hennes engelska är knagglig och maten, årstiderna, sättet man uppträder på i klassrummet - allt är främmande. Dessutom blir hon mobbad av en klasskompis som tycker att hon pratar lustigt och att hennes mat luktar konstigt. Så blir Seemas farmor sjuk och familjen måste åka tillbaka till Indien för att hälsa på henne. Men hör Seema hemma där längre? Kan man höra hemma på två ställen samtidigt eller måste man välja?".
Nu är det dax att sälja vår vackra jasmin 25. Båten är ca 7.70 cm lång och 2.60 bred. Mycket är fixat på båten och all tänkbar utrustning medföljer vid köp. Motorn är en vire 7 inombordare som alltid startar som den ska. Nyklädda dynor samt bomkapell förra säsongen men finns även orginalklädsel i bra skick. Sovplatser finns för 4 vuxna + 1 barn. Toalett samt vallasvärmare sitter i båten och givetvis även fotogenkök. Omontetad solpanel inköpt förra året finns också. Detta är en väldigt rymlig och kvalitativ båt för klassen som passar bra för såväl nybörjare som vana seglare. Sommarplats i säbyvikens Marina finns att överta om så önskas. MVH Kristoffer
Finns knappast att köpa i handeln. Gammal fin och frisk krukväxt med många skott och underbar doft när den blommar. Ca 60 cm hög, enkla vita blommor. Säljes till högstbjudande.
Arabisk jasmin, jasminum sambac, Grand duke of Tuscany
Arabisk jasmin Jasminum sambac. Stickling