Till salu inom: ”

arabisk fransktalande ekonomiassistent säljes

Tidigare annonser till salu

Beskrivning: Vi söker nu, för kunds räkning, en ekonomiassistent med start i oktober. Uppdraget är på deltid 75%, i Ängelholmstrakten. För rätt person blir detta ett långsiktigt uppdrag hos en stabil kund. Det är ett krav att du har erfarenhet av olika kravrutiner, inkassohantering, dröjsmålsräntefakturering, reskontrabevakning och kreditbevakning. Du bör även ha vana vid registrering i ekonomiprogram, kännedom om exel och ordbehandlingsprogram. Som person har du lätt för att samarbeta i grupp, har ordningssinne, intiativförmåga och är social med en positiv och trevlig attityd. Förmåga att ?ta i och hjälpa till? , med andra ord känna ansvar och arbetsvilja. Arbetet är på deltid, 75%, därför går det utmärkt att kombinera med distansstudier alternativt annan sysselsättning. Välkommen in med din ansökan! Krav på person:
Studentkraft erbjuder kvalificerade uppdrag inom flera olika områden, bl.a. ekonomi. För uppdrag inom vår bemanningsverksamhet söker vi nu ekonomiassistenter för kortare och längre uppdrag. Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta ute hos någon av våra kunder i stockholmsområdet. För dig som är nyexaminerad eller kanske fortfarande studerar består arbetsuppgifterna t.ex. av kund- och leverantörsreskontra, kontering och enklare avstämningar. För dig som hunnit få något års erfarenhet kan arbetsuppgifterna bestå av löpande redovisning, momsavstämningar och avskrivningar. Vem är du? Vi söker ekonomiassistenter med olika bakgrunder och olika mycket erfarenhet. Är du student på ekonomprogrammet och vill ha ett relevant extrajobb? Är du nyexaminerad och letar efter ett första jobb? Har du en examen och några års erfarenhet? Det viktigaste är att du är en öppen och orädd person som gärna jobbar tillsammans med andra. Intresserad? Skicka ditt cv och personligt brev via "Ansök Nu" -knappen. Skriv "ekonomiassistent" i ämnesraden. Vi kommer löpande att kalla kandidater för förutsättningslösa intervjuer, så tveka inte att skicka din ansökan. För frågor kontakta Susanna Edler, 08-410 252 00. Välkommen med din intresseanmälan!
Studentkraft erbjuder kvalificerade uppdrag inom flera olika områden, bl.a. ekonomi. För uppdrag inom vår bemanningsverksamhet söker vi nu ekonomiassistenter för kortare och längre uppdrag. Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta ute hos någon av våra kunder i Stockholmsområdet. För dig som är nyexaminerad eller kanske fortfarande studerar består arbetsuppgifterna t.ex. av kund- och leverantörsreskontra, kontering och enklare avstämningar. För dig som hunnit få något års erfarenhet kan arbetsuppgifterna bestå av löpande redovisning, momsavstämningar och avskrivningar. Vem är du? Vi söker ekonomiassistenter med olika bakgrunder och olika mycket erfarenhet. Är du student på ekonomprogrammet och vill ha ett relevant extrajobb? Är du nyexaminerad och letar efter ett första jobb? Har du en examen och några års erfarenhet? Det viktigaste är att du är en öppen och orädd person som gärna jobbar tillsammans med andra. Intresserad? Skicka ditt cv och personligt brev till susanna.edler@ansokan.studentkraft.se. Skriv "ekonomiassistent" i ämnesraden. Vi kommer löpande att kalla kandidater för förutsättningslösa intervjuer, så tveka inte att skicka din ansökan. För frågor kontakta Susanna Edler, 08-410 252 00. Välkommen med din intresseanmälan!
Beskrivning Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Globalt sysselsätter vi runt 700 000 personer varje dag, och under ett år ger vi ca 3 miljoner människor jobb. I Sverige har vi för närvarande ca 50 kontor och 5000 anställda. Adecco Telecom Professionals är ett affärsområde specialiserat på tjänster inom telekombranschen. Vi arbetar med såväl experter inom olika fackområden som nyutexaminerade specialister som snabbt sätter sig in i nya miljöer, förutsättningar och problemformuleringar. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se Adeccos uthyrningsverksamhet söker nu en ekonomiassistent till en av våra kunder inom telekombranschen. Du kommer att arbeta i en internationell organisation där fokus ligger på att leverera tjänster med hög kvalité i en stimulerande arbetsmiljö. Arbetsuppgifter: Bokföring och avstämning av banktransaktioner Registrering av kundinbetalningar, manuella betalningar Utredningar Arkivering Likviditetsrapportering Vi söker dig som: Är noggrann och har lätt för att lära Är serviceinriktad och social Är nyfiken och har en positiv inställning Har utmärkta kunskaper i svenska, engelska, arabiska och franska både i tal och skrift Utbildning och erfarenhet: Du kan vara antingen gymnasieekonom alternativt nyutexaminerad högskoleekonom. Meriterande är tidigare arbetslivserfarenhet inom ekonomirelaterat arbete som exempelvis redovisning samt goda kunskaper i Officepaketet och framför allt Excel. Vad erbjuder vi? Du blir anställd som konsult inom Adecco Telecom Professionals och kommer att jobba med olika uppdrag som matchar din kompetens. Tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. På kort tid kommer du att få en bred erfarenhet och ett stort kontaktnät. Är du intresserad? Rekryteringsarbetet kommer att ske löpande så vi uppmuntrar dig att skicka in din ansökan omgående. Frågor om tjänsten besvaras av Mary Cairns på08 58751271. · Arbetsuppgifter Personliga egenskaper Kontaktperson(er) Louise Thulin Kvalifikationer
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Globalt sysselsätter vi runt 700 000 personer varje dag, och under ett år ger vi ca 3 miljoner människor jobb. I Sverige har vi för närvarande ca 50 kontor och 5000 anställda. Adecco Telecom Professionals är ett affärsområde specialiserat på tjänster inom telekombranschen. Vi arbetar med såväl experter inom olika fackområden som nyutexaminerade specialister som snabbt sätter sig in i nya miljöer, förutsättningar och problemformuleringar. Mer information om Adecco finns på www.adecco.se Adeccos uthyrningsverksamhet söker nu en ekonomiassistent till en av våra kunder inom telekombranschen. Du kommer att arbeta i en internationell organisation där fokus ligger på att leverera tjänster med hög kvalité i en stimulerande arbetsmiljö. Arbetsuppgifter: Bokföring och avstämning av banktransaktioner Registrering av kundinbetalningar, manuella betalningar Utredningar Arkivering LikviditetsrapporteringVi söker dig som: Är noggrann och har lätt för att lära Är serviceinriktad och social Är nyfiken och har en positiv inställning Har utmärkta kunskaper i svenska, engelska, arabiska och franska både i tal och skrift Utbildning och erfarenhet: Du kan vara antingen gymnasieekonom alternativt nyutexaminerad högskoleekonom. Meriterande är tidigare arbetslivserfarenhet inom ekonomirelaterat arbete som exempelvis redovisning samt goda kunskaper i Officepaketet och framför allt Excel. Vad erbjuder vi? Du blir anställd som konsult inom Adecco Telecom Professionals och kommer att jobba med olika uppdrag som matchar din kompetens. Tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. På kort tid kommer du att få en bred erfarenhet och ett stort kontaktnät. Är du intresserad? Rekryteringsarbetet kommer att ske löpande så vi uppmuntrar dig att skicka in din ansökan omgående. Frågor om tjänsten besvaras av Mary Cairns på08 58751271.   Kontaktperson(er) Louise Thulin