Till salu inom: ”

arabia wwf zebra lillemor mannerheim säljes

Tidigare annonser till salu

Varning erotiska scener! Alan och Wendy har det ganska tråkigt med varandra i sängen, och när inget annat verkar hjälpa svarar de på en annons i en swingertidning. I Club Zebra möter paret Louise och Jack, som de går i säng med. Även om upplevelsen är mycket fascinerande vill inte Alan och Wendy gå vidare. Men det vill Jack och Louise. Bit för bit stramar de åt greppet om Alan och Wendy, ända tills den enda utvägen verkar vara den slutgiltiga synden...
Zebras GK420d och GK420t, bäst prestanda till billigast pris. GK420d och GK420t är något utöver det vanliga. Även om detta är de billigare varianterna i Zebras G-serie, så levereras etikettskrivarna GK420d och GK420t med otrolig prestanda. Här pratar vi verkligen om nästa generations bordsskrivare för etikettutskrift. GK skrivarna är utformade för att vara lätta att hantera så att även nybörjare snabbt kan komma igång med att skriva ut etiketter. Finns i direkttermo (DT) och termotransfer (TT) modell Utskriftshastighet på upp till 127 mm/sek. USB-kabel följer med i lådan Stödjer Unicode Drivrutiner för Windows (95/98/2000/2003/ME/NT/XP) följer med, ladda ner på www.zebra.com för Vista 10/100 nätverkskort ----------------------------------------------------- Det finns 4 st med Ethernet/USB anslutning varav en är ett demo exemplar. Jag har även 1 st med USB/Seriell anslutning. Alla är fabriksnya med garanti i 1 år. Pris: 3500 kr / st inkl.moms (snabb affär = bättre pris!)
Knappt begagnad etikettskrivare, perfekt för tex e-handlaren. Till skrivaren medföljer 2000 etiketter passande DHL Express och DFDS/Fraktarna. Finns på Södermalm i Stockholm. Zebra GK420d är en robust och lättanvänd desktopskrivare gjord i ABS-plast för etiketter upp till en bredd på 108 mm (skriver 104 mm bredd). För er som behöver en liten och lättplacerad etikettskivare för mindre utskriftsvolymer i kontors-, laboratorie- och lättare industri-miljö är Zebra GK420d ett bra val. Det är skrivaren för dig som enbart använder etiketter med Direkttermo. Zebra GK420d har support för kommandospråken EPL och ZPL och är fullt kompatibel med övriga skrivare från Zebras produktprogram. Max utskriftshastighet är 127 mm per sekund. GK420d skriver med en upplösning på 203 dpi / 8 dot. GK420d är som standard utrustad med serie- samt USB-anslutning. Den kan också fås med möjlighet att anslutas direkt till ert nätverk, serieanslutningen ersätts då med en Ethernet 10/100 anslutning.
Arabia WWF zebra Lillemor Mannerheim
WWF zebra Lillemor Mannerheim arabia prima skick!