Till salu inom: ”

arabia mumin klocka äventyr säljes

Tidigare annonser till salu

Vulkan | Utg. 2012. Ej o.u. | Häftad. | 99 s. | 9789163710421 | Denna bok är förlagsny. | Språk: Svenska --- Mer info: Söndagsmorgon, Benja var hos sin morfar. De satt och åt frukost och pratade om äventyret i Åkerdalen. Benja gick ut till Silverpil i stallet, under tiden ringer hans pappa. Han hade sagt att Benja skulle vara hemma till klockan nio. Han var hemma till kvällsmaten och under måltiden säger pappa att de ska åka på en lång resa, när skolterminen närma sig sitt slut. Han minns sen tidigare hur spännande det var att flyga och hur kul det var att träffa nya vänner, och hur tråkigt det kunde vara att skiljas. Men så skulle det väl inte bli denna gång. | Obs: Denna bok har vi på ett separat lager, räkna med ytterligare dagar i leveranstid. Se villkoren nedan. | LEVERANS: Denna bok har vi på separat lager. Vi strävar efter att kunna skicka den inom 5-6 vardagar.
Suunto Ambit2 är en GPS särskilt utvecklad för äventyrare och idrottare. Den har allt du behöver för friluftssporter navigering, hastighet, höjd, väderförhållanden samt funktioner för bland annat löpning, cykling och simning. Det finns tusentals Suunto-appar som lägger till nya funktioner till din klocka, så att du kan få ut precis den information du önskar. Suunto Ambit2 har glasfiberförstärkt boett, en batteritid på 16/50 timmar och är redo för alla dina äventyr. Komplett med orginalask och manual. Använd endast 3 månader.
Hej, Säljer en stilfull och elegant herrklocka från tillverkaren Curren. Denna klocka är nydesignad och håller en hög kvalité. Klockan är vattentät, har datum samt ett läderarmband. Passa på och skaffa dig en klocka som har ett unikt utseende som verkligen andas premium. Tillverkarens uppgifter: *Round dial with Arabia scales for displaying time *Movement: Precise quartz movement *Common level of 3ATM water resistant (not for swimming and diving) *Case material: Stainless-Steel *Case diameter: 4,5cm *Case thickness: 1,1cm *Band width: 2cm *Length of Watch: 24 cm Klockan är i nyskick och kan sändas mot förskottsbetalning. Kan också visas i Västerås eller Stockholmsområdet. Ej intresserad av byten. PRIS: 700:- /Jocke
Sparsamt använd och svart som på bilden. Uppdaterad med senaste mjukvaran. Funkar perfekt, både på Kebnekaise och som löpar/triathlon/simklocka. Suuntos nya, mjuka pulsband medföljer. GPS-klocka för äventyrare och idrottare, med GPS-korrigerad höjdmätning och plats för ännu fler appar. "Suunto Ambit2 är en GPS särskilt utvecklad för äventyrare och idrottare. Den har allt du behöver för friluftssporter, navigering, hastighet, puls, höjd, väderförhållanden samt funktioner för bland annat löpning, cykling och simning. Det finns tusentals Suunto-appar som lägger till nya funktioner till din klocka. Suunto Ambit2 har glasfiberförstärkt boett och en batteritid på 16/50 timmar och är redo för alla äventyr. Som en extra stildetalj kan du byta mellan ljus eller mörk bakgrund med bara ett par knapptryck." Det här är en riktig premiumklocka som toppar de flesta tester av GPS-klockor.
Efter ett decennium av resor, äventyr och djärva expeditioner är Suunto Vector fortfarande den mest legendariska klocka med höjdmätare, barometer och kompass. Med teknik och hållbarhet som kan ta på den tuffaste miljöer, är Suunto Vector valet av proffs. funktioner: Höjdmätare, barometer, kompass Väder trend indikator Temperatur Höjdskillnad Altitude logg vertikal hastighet flera klock- Datum och tid funktioner