Till salu inom: ”

arabia 6 glasassietter säljes

Tidigare annonser till salu

Vill påpeka att alla varor vi säljer är Begagnade om inte så skriver vi ut det. Skulle det vara något som är fel så påpekar vi det. Köparen betalar frakt Bet inom 5 dagar om ej annat är avtalat. Fler har undrat hur dom betalar. Det går till så att du sätter in pengarna på konto i Nordea,när vi ser pengarna skickar vi varan/varorna Vi sänder med Post eller Bussgods. Undrar du över något storlek eller dylikt så skickar du ett mail eller ringer 0560 12595
Vill påpeka att alla varor vi säljer är Begagnadeom inte så skriver vi ut det.Skulle det vara något som är fel så påpekar vi det.Köparen betalar fraktBet inom 5 dagar om ej annat är avtalat.Fler har undrat hur dom betalar.Det går till så att du sätter in pengarna på kontoi Swedbank när vi ser pengarna skickar vi varan/varornaVi sänder med Post,Schenker eller BussgodsUndrar du över något storlek eller dyliktså skickar du ett mail eller ringer 0560 12595 Vi samfraktar givetvis,
B Wahlströms ungdomsbok nr 656-57. 1958. Tredje uppl. 218 s. Inbunden. Ill. klotryggband. 17,7x12,5cm. ca 202 gram. Mycket gott skick men stötta hörn, namnad och en reva på smutstitelbladet samt gulnad inlaga. ? James "Biggles" Bigglesworth är huvudpersonen i en lång rad böcker av W.E. Johns. I de första böckerna är han stridspilot under första världskriget. Under mellankrigstiden åtar han sig privata uppdrag som pilot. När andra världskriget bryter ut tjänstgör han återigen som stridsflygare. Efter kriget arbetar han för Scotland Yard. Svenska folkbibliotek har sedan ett antal år tillbaka sorterat ut samtliga Bigglesböcker med hänvisning till att innehållet kan uppfattas som rasistiskt. Bigglesböckerna beskriver en enkönad värld; när en flicka förekom i en bok fick författaren massor av ilskna brev från läsare, som hotade med att sluta köpa böckerna, om inte "fåniga flickor" försvann ur dem (enligt Alla tiders bokserie, sid. 163). Det finns dock undantag - i första världskrigets slutskede förälskar sig Biggles i den vackra Marie Janis, som dock visade sig vara en tysk spion. (citat Wikipedia).
Hft. (danskt bd.), 2015, 172 sid. Nyskick. Thomas Edward Lawrence tjänstgjorde under första världskriget som underrättelseofficer vid det brittiska högkvarteret i Kairo. När arabiska stammar revolterade mot det ottomanska väldet 1916 utsågs han till sambandsofficer hos prins Feisal, som förde befälet över de arabiska styrkorna. Lawrence kom att spela en viktig roll i gerillakriget mot de turkiska styrkorna och skrev senare i sitt liv en berömd krigsdagbok, Seven Pillars of Wisdom (Vishetens sju pelare). Direkt efter kriget förvandlades hans insatser till romantik och spänning genom den amerikanske reportern Lowell Thomas. Med sina historier om Lawrence av Arabien lade Thomas grunden till en egen karriär och blev en av USA:s mest kända journalister. Lawrence sökte istället fly från berömmelse och kändisskap. Det gick inte så bra, och hans egen bok om ökenkriget hamnade i skuggan av Lowell Thomas äventyrsberättelser. Lawrence var under resten av sitt liv fast i den pojkboksromantik som Lowell Thomas skapat.
Wahlström & Widstrand. 2007. Häftad. Danskt band med invikta flikar. Nära nyskick. En unik inblick i Jemens politiska liv Jemen har kallats Arabia Felix - Det lyckliga Arabien. Idag är det mera känt som "de tre K:nas land" - Kalasjnikovs, khat och kidnappningar - där fattigdom, medeltida klankultur och konservativ islam existerar parallellt med dagens IT-samhälle. Eva Sohlman har gjort åtskilliga resor till Jemen. I Arabia Felix i terrorns tid skriver hon om landets kontroversiella samarbete med USA i dess "krig mot terrorismen" och utforskar Usama bin Ladins rötter. Hon intervjuar några av de mäktigaste shejkerna och religiösa ledarna, liksom landets president och premiärminister, hon går på khatfester och vapenmarknader och reser till Drottningen av Sabas förbjudna tempel. Hon träffar kvinnor som öppenhjärtigt berättar om vad de tycker om könsrollerna i det traditionsbundna samhället och intervjuar fångar inne i huvudstaden Sanas kvinnofängelse. Eva Sohlman har skrivit en personlig och medryckande bok med avsikt att ge oss en nyanserad bild av ett kulturhistoriskt rikt land i en tid präglad av västvärldens rädsla för terrorism. Eva Sohlman har arbetat på Reuters nyhetsbyrå med utrikesnyheter på Sveriges Radios Eko-redaktion. Hennes artiklar har publicerats i bl.a. New York Times och Washington Post.