Till salu inom: ”

aquilo k2 gf explore kajak säljes

Tidigare annonser till salu

Aquilo Havskajak Använd 4 gånger 2 par paddlar ingår Vagn Ryggstöd Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Kajakpaddla.nu höstpriser på kajaker Det är inte mycket som slår en lugn och fin höstpaddling. Därför erbjuder vi ett svårslaget hösterbjudande. Vi har tagit hem ett 8 st Aquilo proExplorer GF II (Ny modell 2014 med en rad förbättringar) som vi nu säljer till ett förmånligt paketpris. Vi har Röda, vita och gula kajaker för omgående leverans. I priset ingår: Aquilo Explorer GF II 9.990kr (Nya modellen) Paddel 1295kr Kapell. 595 kr Ryggstöd 395 kr Paddelsnöre 150kr Ordinarie pris: 12.285kr HÖSTPRIS: 10.495kr Mer höstpriser Aquilo Flow K2: 6995kr ordinariepris: 11950kr Se bild. Point 65 Seacriuser GT 15.995kr Kapell Paddel Ordinarie pris:18.885kr HÖSTPRIS:14.995kr Under hösten kommer vi att anordna höstpaddlingar, eller varför inte hänga med på kajakpaddlas mellandagspaddling. Mer info snart på hemsidan. Följ oss på Facebook.com/kajakpaddlaKajaktestardagar: ( ring så bokar vi en för dig) För oss är det självklart att man ska prova kajaken innan man köper den. Egenskaperna på kajaken ska passa just dig och dina förutsättningar och din paddlingsmiljö. Då kommer samspelet mellan dig och kajaken att bli som störst och upplevelsen med att paddla blir maximal. Vi erbjuder följande kajakmodeller som ni kan prova: Från Point65 XP 18 Seacruiser Fiveofive XO 13 AquiloProExplore Flow K2 Vi är återförsäljare: Point 65 Aquilo Thule Baltic NRS Aquapac Köp till takhållare från Thule till ditt kajakpaket. De övriga kajakerna säljes också i förmånliga paketpriser. Frågorna kan vara många inför ditt köp. Var ska du paddla? Insjö, havet, åar, havet eller Vättern. Ska du ha plast eller glasfiber? Ska du lyfta den själv eller är det bara att dra den till närmsta sjö. Frågorna är många och vi hjälper dig i dit tänk så att du blir nöjd med ditt köp. För en kajak ska vara ETT med dig, den blir lätt din ögonsten. Alla kajaker går att beställa med reservation för slutförsäljning. Besök vår hemsida och följ oss på Facebook Du kan läsa mer om kajakerna på hemsidan Webshop öppnas inom kort Kajakpaddla.nu Facebook.com/ kajakpaddla Vi älskar att snacka kajak. Om företaget Kajakpaddla.nu är en del av Wetterö kreativ AB. Vi är återförsäljare för Point65 och Aquilo. Vi säljer och hyr ut kajaker. Hyr här paddla där, är ett koncept som gör att du väljer var du vill paddla. Vi lastar upp kajaken på din bil och ditt takräcke och sedan väljer du vart du ska paddla. Naturligtvis levererar vi kajaken dit du vill. (Extrakostnad)
Kajakpaddla.nu erbjuder julklappstips och höstpriser på kajaker. Vi erbjuder massor med erbjudande: Köp ett presentkort och ge bort till farsdag, julklapp eller födelsedag. Kontakta oss för mer information. Beställ kajak redan nu, leverans till våren, så får du 10% rabatt på ordinarie pris. Handpenning 10% Det är inte mycket som slår en lugn och fin höstpaddling. Därför erbjuder vi ett svårslaget hösterbjudande. Aquilo proExplorer GF I (beställningsvara ) 8.600kr Vi har tagit hem ett 8 st Aquilo proExplorer GF II (Ny modell 2014 med en rad förbättringar) som vi nu säljer till ett förmånligt paketpris. Vi har Röda, vita och gula kajaker för omgående leverans. I priset ingår: Aquilo Explorer GF II 9.990kr (Nya modellen) Paddel 1295kr Kapell. 595 kr Ryggstöd 395 kr Paddelsnöre 150kr Ordinarie pris: 12.285kr HÖSTPRIS: 10.495kr Mer höstpriser Aquilo Flow K2: 6995kr ordinariepris: 11950kr Se bild. Point 65 Seacriuser GT 15.995kr Kapell Paddel Ordinarie pris:18.885kr HÖSTPRIS:14.995kr (4 kvar) Under hösten kommer vi att anordna höstpaddlingar, eller varför inte hänga med på kajakpaddlas mellandagspaddling. Mer info snart på hemsidan. Följ oss på Facebook.com/kajakpaddlaKajaktestardagar: ( ring så bokar vi en för dig) För oss är det självklart att man ska prova kajaken innan man köper den. Egenskaperna på kajaken ska passa just dig och dina förutsättningar och din paddlingsmiljö. Då kommer samspelet mellan dig och kajaken att bli som störst och upplevelsen med att paddla blir maximal. Vi erbjuder följande kajakmodeller som ni kan prova: Från Point65 XP 18 Seacruiser Fiveofive XO 13 AquiloProExplore Flow K2 Vi är återförsäljare: Point 65 Aquilo Thule Baltic NRS Aquapac Köp till takhållare från Thule till ditt kajakpaket. De övriga kajakerna säljes också i förmånliga paketpriser. Frågorna kan vara många inför ditt köp. Var ska du paddla? Insjö, havet, åar, havet eller Vättern. Ska du ha plast eller glasfiber? Ska du lyfta den själv eller är det bara att dra den till närmsta sjö. Frågorna är många och vi hjälper dig i dit tänk så att du blir nöjd med ditt köp. För en kajak ska vara ETT med dig, den blir lätt din ögonsten. Alla kajaker går att beställa med reservation för slutförsäljning. Besök vår hemsida och följ oss på Facebook Du kan läsa mer om kajakerna på hemsidan Webshop öppnas inom kort Kajakpaddla.nu Facebook.com/ kajakpaddla Vi älskar att snacka kajak. Må väl och ha det bra! Med vänlig hälsning Håkan Wetterö 0707147550 www.uppbilda.se www.Kajakpaddla.nu Om företaget Kajakpaddla.nu är en del av Wetterö kreativ AB. Vi är återförsäljare för Point65 och Aquilo. Vi säljer och hyr ut kajaker. Hyr här paddla där, är ett koncept som gör att du väljer var du vill paddla. Vi lastar upp kajaken på din bil och ditt takräcke och sedan väljer du vart du ska paddla. Naturligtvis levererar vi kajaken dit du vill. (Extrakostnad)
Specialpriser från Aquilo och Point 65 december ut. Kajakpaddla.nu erbjuder julklappstips och höstpriser på kajaker. Efter tre visningar i november kan vi konstatera att isfritt är kajaktider. Det blir färre kajaker på lagret med fortfarande har du chansen att köpa till riktigt förmånliga priser. Vi har massor med erbjudande: Vi har köpt in 4 st (2 kvar) Aquilo Proexplorer 1 glasfiber (gul) pkt pris inkl paddel och kapell 8995kr Point 65 Mercury solo (Delbar) Specialpris 9990kr Vi har tagit hem ett 8 st (4 kvar) AquiloproExplorer GF II (Ny modell 2014 med en rad förbättringar) som vi nu säljer till ett förmånligt paketpris. Vi har Röda, vita (slut) och gula kajaker för omgående leverans. I priset ingår: Aquilo Explorer GF II 9.990kr (Nya modellen) Paddel 1295kr Kapell. 595 kr Ryggstöd 395 kr Paddelsnöre 150kr Ordinarie pris: 12.285kr HÖSTPRIS: 10.495kr Mer höstpriser Aquilo Flow K2: 6995kr ordinariepris: 11950kr Se bild. Point 65 Seacriuser GT 15.995kr Kapell Paddel Ordinarie pris:18.885kr HÖSTPRIS:14.995kr (4 kvar) Köp ett presentkort och ge bort till farsdag, julklapp eller födelsedag. Kontakta oss för mer information. Beställ kajak redan nu, leverans till våren, så får du 10% rabatt på ordinarie pris. Handpenning 10% Under hösten kommer vi att anordna höstpaddlingar, eller varför inte hänga med på kajakpaddlas mellandagspaddling. Mer info snart på hemsidan. Följ oss på Facebook.com/kajakpaddla Vi är återförsäljare: Point 65 Aquilo Thule Baltic NRS Aquapac Köp till takhållare från Thule till ditt kajakpaket. Frågorna kan vara många inför ditt köp. Var ska du paddla? Insjö, havet, åar, havet eller Vättern. Ska du ha plast eller glasfiber? Ska du lyfta den själv eller är det bara att dra den till närmsta sjö. Frågorna är många och vi hjälper dig i dit tänk så att du blir nöjd med ditt köp. För en kajak ska vara ETT med dig, den blir lätt din ögonsten. Alla kajaker går att beställa med reservation för slutförsäljning. Besök vår hemsida och följ oss på Facebook Du kan läsa mer om kajakerna på hemsidan Webshop öppnas inom kort Kajakpaddla.nu Facebook.com/ kajakpaddla Vi älskar att snacka kajak. Håkan Wetterö Wetterö Kreativ AB 0707147550 www.Kajakpaddla.nu www.uppbilda.se Om företaget Kajakpaddla.nu är en del av Wetterö kreativ AB. Vi är återförsäljare för Point65 och Aquilo. Vi säljer och hyr ut kajaker. Hyr här paddla där, är ett koncept som gör att du väljer var du vill paddla. Vi lastar upp kajaken på din bil och ditt takräcke och sedan väljer du vart du ska paddla. Naturligtvis levererar vi kajaken dit du vill. (Extrakostnad)
Tvåmanskajak Aquilo K2 GF eXplore, En stadig och snabb kajak för härliga turer i inner- och ytterskärgården, bra plats för packning i de två vattentäta utrymmena med gummilock, utrustad med roder. Nypris 17000kr.