Till salu inom: ”

aquila mentis sadel säljes

Tidigare annonser till salu

Aquila Verus 17" Svart. Valfri storlek på koppjärnet. Verus är ekonomisadlen av Aquilas sadlar. En lite billigare sadel där det absolut inte kompromissats med kvalitén. Den är gjord i en mycket enkel och stilrent design med stora knästöd för en optimal sits. Verus är en enkelkåpad sadel. Det är latex i både sits och på sadelkåperna. Sadeln passar även andra raser och har plats för en liten manke. Mycket skön sadel. Vår provsadel och har varit ute och provridets i, dock ej sliten, som i NYskick. Säljs ändå till starkt reducerat pris. Ordinarie pris: 11 600:- JUST NU HÖSTPRIS: 9 000:- Avbetalning, delbetalning, faktura eller postförskott. Finns i Skåne, kan skickas dock står köparen för frakten.
Säljer ut våra demosadlar till vårpris! De är bara lite provade och helt utan skador. AQUILA MENTIS - Mentis har en lite mera rå maskulin design. Enkelkåpa med utvändiga 3/4 stora knästöd occh flexibom, latex i sitsen Kort anläggningsyta, endast ca 46 cm i 17 tum sits. Medium djupt säte, utbytbara koppjärn. ORD.PRIS 15990:- NU 11 990:- AQUILA VERUS-Verus är en prisvärd sadel där det absolut inte kompromissats med kvalitén. Den är gjord i en mycket enkel och stilren design med stora knästöd för en optimal sits. Enkel kåpa, latex i både sits och på sadelkåporna, utvändiga knästöd. Flexibom gör att hästen kan röra sig bättre. Kort anläggningsyta - 46 cm i 17 tum. Medium djupt säte med bra stöd för ryttarens sits. Speciellt gjordsystem med inbyggd stoppgjord Utbytbara koppjärn gör att vidden går att anpassa till hästen. Mycket fin prisvärd sadel! ORD.PRIS 11500:- NU 8900:-
AQUILA Verus säljes. Köpt på Agersta ridshop nov-12, använd i tre veckor och i absolut nyskick. Enkelkåpad lädersadel i storlek ´17. Utbytbar flexibom, för närvarande sitter ett av de smalare bomjärnen i. Latexstoppning i både sits och bossa, stora, utvändiga knästöd och mediumdjupt säte. Mycket skön sadel som ger stora möjligheter till sätespåverkan, hade gärna haft kvar sadeln själv men då min häst inte håller med så måste jag tyvärr sälja den. Kvitto finns. Skickas mot fraktkostnad. Finns i Uppsala. Nypris 11800 kr, nu 8500 kr.
. Aquila Mentis med enkelkåpa. Mentis har ¾ stora knästöd och latex i sitsen. Enkelkåpa med Utvändiga knästöd och en flexibom. En kort sadel 17 tum.(ca:46 cm) Medium djupt säte och latex stoppning med bra stöd för ryttarens sits. Har speciellt V-gjordsystem med inbyggd stoppgjord. Utbytbara koppjärn gör så man anpassa bomvidden efter hästen. Vädigt lite använd och nyss kollad av sadelprovare som värderade den till 12000kr
17 tum Aquila Vigoris med bling! inköpt 2012. I fint skick, några repor som uppkommit under åren. Även lagad/ förstärkt vid en av sadelgjord stropparna (se bild). Frakt med DHL ingår i priset. Vigoris är en sadel som gör så att hästarna får mer frihet för bogarna och bättre gångarter . Knästöden är stora och hjälper dig få en bra position i sadeln. Den har har enkelkåpa, för en tät kontakt mellan häst och ryttare. Sadeln har ullstoppning och är omstoppad en gång. Sadeln har utbytbara koppjärn. Rött järn (26A) ingår med sadeln. Andra storlekar går lätt att köpa till. Kan hämtas i Kristianstad eller skickas med DHL. Frakt ingår i priset. Annonsen finns i fler grupper.