Inga annonser hittades!

Din sökning matchade inte några annonser i vår databas. Testa att göra en bredare sökning ovan.

Tidigare annonser till salu

Begagnad aquatron 90 i fint skick innehållande : seperarator,biokammare och uv enhet.Det finns även en Sanivit-pump som kan köpas till för 300 kr, som användas om installationen ligger lägre än avlopps rören. Vc stol ingår ej. Separerar vätskan från avfallet som går till en biokammare för kompostering. Normalt tar man ut 1-2 hinkar kompostmull till trädgården per år. Det miljöriktiga och lätthanterliga toalettsystemet. Använder vanliga WC-stolar som ger bästa möjliga hygien och komfort utan behov av slamtömnings bil (mulltoa).
Aquatron 90 + UV enhet Avloppssystem Aquatron 90, vattenspolande miljötoalett. Fungerar utan el med vanligt vatten till ditt enskilda avlopp. Perfekt för dig som inte vill ha/ eller inte kan ha en stor infiltrationsanläggning. UV enheten renar vattnet ytterligare. Bra om man har nära till egen brunn. Mer info på www.aquatron.se Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
En biologisk separationstoalett. Den ansluts till en vanlig wc-stol. Vätskan avskiljs via en separator och kan vid behov belysas via en UV-enhet. Den fasta avföringen och papper faller ner till en kammare där kompostering sker. Används kompostmask reduceras volymen vilket medför långa tömningsintervaller. Eftersom den saknar rörliga delar är funktionen som en ny trots att den är använd under en tid. Säljs pga av anslutning till gemensam anläggning för mindre än halva nypriset. Läs mer under www.aquatron.se.
Kompl. Aquatron 90 med IFÖ snålspol. + 1 st extra mullåda Finns för avh på Saltarö Värmdö Ring 0731473880
Begagnad men rengjord. Om så önskas även en hel och fräsch toalettstol inkluderat.