Till salu inom: ”

aquael akvarium 54l säljes

Tidigare annonser till salu

Säljer nu mitt Aquael akvarium 54L då jag inte längre har användning av det. Det är i otroligt bra skick, har använts i ca. 2 månader. En plastbit på undersidan saknas men inget som behövs, inget som syns heller. Aldrig läckt eller något. Allt tillbehör medföljes så som pump, termometer, doppvärmare (glas), sand, korall, stenar (dekoration), håv och lysrör. Där är 9,4 kg sand. Akvariet kan hämtas utanför Landskrona. Billigare vid snabb affär.
Tänkte sälja mitt Aquael akvarium som jag haft i ungefär 4 veckor. inhandlat på Djurkompaniet i Tornby för 700kr + 300kr för sanden. Det är en tillhörande pump och doppelvärmare som följde med när jag köpte det. Akvariet är i nyskick utan repor eller något annat fel. Säljer det eftersom jag sedan tidigare har ett akvarium som räcker och har inte plats för två st. pris kan diskuteras vid snabbaffär.
Säljer nu våra akvarier pga att vi ska köpa ett stort istället. Det ingår pump, belysning och doppvärmare till båda 2! ( inredningen ingår inte till något.) 1st Aquael 54 liter. Köptes i butik för endast 2mån sedan så det är i nyskick! Pris : 350kr 1 st akvarie med aluminium ram. 105 liter. Lite äldre och där är 2 glasskivor som lock och kanten på de ena är där en liiiiten skada så pris : 400kr Endast Mejl ! Ha de gott!
Har 3st akvarium till salu. 1. Akvariumet är ett svart glas akvarium54L med ramp, pump och sand. Klart att starta upp! Pris 250kr 2. Akvariumet är ett aluminium glas akvarie på 120L med dubbla ramper, täckglas och sand. Pris 500kr 3. Akvariumet är ett Aquael 54L vitt akvarium med ramp, pump, dopp värmare och sand. Bild kan skickas om så önskas! Klart att starta upp! Pris 300kr
Säljer: - 2 st akvarium 54 liter inkl pump, doppvärmare, lysrör. B- 60 cm D- 30 cm H- 30 cm. Det ena har märket MP och det andra Aquael. 400 kr/st - 1 st akvariemöbel svart. Plattan som akvariumet ställs på är 60x30 cm. Höjd till platta 62 cm (inkl akvarium med lock 1 m). 400 kr - 1 st foderautomat. 400 kr (doserar ut mat efter digital inställning, utmärkt för semestern etc. Originalpris 670 kr)