Till salu inom: ”

aquael 54l akvarium garanti säljes

Tidigare annonser till salu

Ett snyggt och välskött akvarium54l (60*30*30cm) från Aquael säljes pga byte till större akvarium eftersom fiskarna ynglade av sig så mycket. Inte ens ett år gammalt, helt repfritt och med ljusramp integrerat i locket (med fullt fungerande T8 lysrör) som också har en matningslucka. Förutom tillhörande pump och doppvärmare medföljer även: - Bakgrund - Nytt filtermaterial - 4st lavastenar - Luftpump med slang och backventil, för att öka vattnets syremättnad vid varmt väder och medicinering (sparsamt använd med kvitto och nästan två års garanti kvar!) - Frysskydd i frigolit (om man vill använda luftpumpen till en utedamm) - Yngelkorg (att hänga på insidan av glaset om man vill skydda de yngel man får) - "Magnetalgskrapa" Floaty (inre delen flyter om magneterna skulle tappa kontakten) Hör gärna av dig om du har några frågor!
Kvitto och garanti finns, köpt på Djurmagazinet, Karlstad, jan.- 2011 Medföljer: Grus Doppvärmare Filter Och lite övrig dekoration som ni ser på bilden. Akvariet är inte ens ett år gammalt och har tagits hand om med omsorg. Har inte hittat någon repa på glaset. Filtret går just nu i mitt ordinare kar för att det ska byggas upp goda bakterier i filtret för att underlätta uppstarten av karet. Ordinarie-akvariet som filtret går i har bra värden och det har aldrig funnits några sjukdommar så Ni behöver inte oroa er för att få med någon skit när ni startar karet! När vi är överrens och ni vill köpa karet så kommer jag att göra rent allt; grus, doppvärmare, lock osv. Om ni är nybörjare när det gäller akvaire-hobbyn så är det bara att fråga på när det gäller akvariet, balanser i vattnet, fiskar och allt där emellan.
Hej! Har ett fint aquael akvarium som bara står då jag har köpt ett ännu större så har ingen användning av detta längre. Allt är i ny skick och är köpt i december 2012. Har kvitto och garanti på allt. Det som ingår är pump, doppvärmare, led lampa med olika färger och ca 9 kg svart småsten. Mått: 60x30x30 på akvariet. Mvh jocke
Säljer mitt Aquael 54 l pga att jag vill ha ett större. Akvariet är 2 veckor gammalt, har kvitto och garanti, de ingår: Pump Doppvärmare Växter Sand Eventuellt någon fisk om ni vill ha De är ett bra startpaket så de är bara att tuta och köra! Hör av er på mejl eller ring när som under dagen.
Måste på grund av långresa sälja mitt fina akvarium. Perfekt första-akvarium! Kul för barnfamiljer och andra som söker ett mindre, lättskött akvarium. Under tiden jag har haft akvariet har miljön i det fungerat perfekt. Aldrig haft något utbrott av större algtillväxt eller liknande. I priset ingår allt, dvs: ¤ Akvarium, Juwel 54 liter. (30x30x60 cm). Ca 3 år gammalt. Inkl ljusramp och bottenform. (se bild). Observera att det finns en tunn repa på akvariets framsida. Syns bara om man verkligen "tittar". Gick ej att fånga på bild. ¤ Pump, AquaEl. 3 månader gammal. Instruktion finns. Kvitto finns för garanti ¤ Fiskar, dvs: - Ett litet stim neontetror (6-7 st) - 4 guppyhonor - 2-3 ancistrus - 1 räka ¤ Inredningen, dvs: - Sand - Växter - Fin rot (se bild) - Romläggargrotta till ancistrus (se bild) - En stor "klippsten", kan skymtas på stora bilden - Ett antal mindre snäckor/koraller (äkta från Thailand) ¤ Yngelburk ¤ Algskrapa + rengöringstillbehör (se bild) ¤ Håv ¤ Tre förpackningar fiskmat från Sera (olika mängd kvar) ¤ Två olika sorters semesterfoder ¤ En nästan full flaska Protozin, medicin mot den vanliga "vita-prick"-sjukan och andra sjukdomar orsakade av parasiter ¤ Två större dunkar att t.ex. frakta akvarievattnet i vid flytt Jag rekommenderar köparen att förflytta akvariet "i gång", dvs att vi tömmer ut så mycket vatten som möjligt i dunkar som ni sedan tar med er hem och häller tillbaka i akvariet. Detta för att minska risken för att miljön i akvariet rubbas. Hör av dig om du har några frågor!