Till salu inom: ”

aq130 säljes

Tidigare annonser till salu

AQ 280-sköld som suttit originalmonterat med en AQ 130 B20-motor. Har varit urmonterad sen 1994. Mycket bra skick, bara att montera och köra. Grå drevfärg, behöver ej bättras. Innehåller dock inga gummidelar som gummiringar, avgasbälg, kylvattenslang mm. Drevlyft ingår ej. SKÖLD: -Kylvattenrör för AQ 130 ingår. -Avgaskrök för AQ 130 ingår. -Klämring, skruvar och låsbrickor ingår. -Fästbultar, sköld mot skrov, ingår. - Ny dämpkudde. Maila gärna, eller ring. AQ 280, VP 280, AQ130, Drevsköld
Hej Motorn är en b20,aq130 ifrån 74 med tillhörande 270 drev Drevet är väldigt fräsch, nylackat förra året. Ny servat och igenomgånget i våras. Sköld och drevlyft som funkar(!!) Följer med! 12,000:- Motorn är nyrenoverad, nyrenoverad topp, kolvringar, lager, packningar osv! men den har lagt av och startar inte nu, ska kolla på det nu i helgen (24-26/08) Just nu som den står 5000:- Delarna sitter i båten men båten ska upp på land Nås på mail och tele nästan jämnt!
Dc 6,30x2,50 inombordare Volvo Aq130 (B21) ekolod, elektriska trimplan, 100 l rostfri vattentank, ca 180 l rostfri bensintank, förruffad, bilstereo med 4 högtalare, aluminiumskrov, nymålat våren 2012. Tyvärr rasade båthustaket in denna vinter så den behöver fixas till. Priser är fast och om den inte säljs till detta pris kommer den att skrotas och säljas i delar. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Mysig lite familjebåt för 3-4 personer. Kök, diskho, färskvatten i kran och bra förvaring. Träinredning ger den extra charm. Ruta bytt i kapell 2012, den har en reva som behöver sys efter säsongen. Men det läcker inte in. Finns: Ankare, Linor, Bockar, Dynor, mm ingår. Ligger på båtklubb i Upplands Väsby. Motor: Volvo AQ130 / 280 Fungerar men fläkt i motorrummet behöver bytas och topplockspackning. Bra pris vid snabb affär. Ring för fler bilder eller visning.
Motorbåt i fint skick, årsmodell 1976. Motor AQ130 D (B20). Ny olja i motor och drev, nytt oljefilter, bränslefilter bytt 2012, ny kylvatten- och bränsleslang. Båten är utrustad med vattentank, pentry med plats för spritkök. Det finns en diskho med kran. Den har även en wallasvärmare och ett kylskåp. Båten har gott om förvaringsmöjligheter. Fin träinredning och snyggt mönstrade dynor i salongen. Det är även möjligt att sänka bordet och bädda i salongen. Rymlig sittbrun med två uppfällbara bord och toalett, samt badbrygga. Det ingår en täckställning i aluminium, samt bockar för uppställning. Förtöjningar och ankare, flytvästar. Båten är sjösatt.