Till salu inom: ”

aprilia sx50 07 säljes

Aprilia SX50
F
Mölndal

Tidigare annonser till salu

Tjena! Jag säljer min EU Aprillia Sx50 på grund av att det är dags för mig att ta körkort och byta till något som går på fyra hjul. Den har aldrig klyddat utan varit felfri. Den har stått i ett värme garage sen jag köpte den och jag är andra ägaren. Den har gått ca.580 mil. Jag har satt på en baklampa med inbyggda blinkers. Skylten är inflyttad. Broms och kopplinghandtaget är bytade till en annan färg -Blåa. Lås medföljer+ALLA orginal delar-blinkers etc . Inga skambud,om jag ej svarar så ringer jag upp så fort jag kan :)
Hej säljer nu min EU moped för att jag inte har någon användning för den mer och snart dax för körkort. Mopeden har gått 650 mil och aldrig varit några problem med den och ståt i garage under vintern. Mopeden har precis varit på service där dom har bytat bla, bakdäck så det e helt nytt. Jag säljer den för 15000 prutat och klart. Är det något mer ni undrar så kan ni nå mig på telefon eller mail.
Nu ska vi sälja vår Aprilia SX50 - 07 som är en moped av hög kvalitet och även en av de snyggaste mopederna på marknaden . Aprilian har alltid varit i toppskick och aldrig krånglat. Den har gått ca 420 mil. Den har alltid stått i varmt garage under vintern och när den inte använts. Moppen är original. EJ trimmad Här kommer lite allmän fakta: - Aluminiumram. - Cylinder: 49,9cc. - Digital Hastighetsmätare. - Färg: Röd Svart. - 17,5 mm dell´orto förgasare original. - Kickstart. - Marzoochi hydraulisk dämpare fram. Tank 7L - Rejäla skivbromsar - Justerbar bakdämpare - Vikt: 92 KG - Förstärkt crosstyre Pris: 17900 kronor
Säljer en Aprilia SX50 i bra skick. Årsmodell: 2007 Miltal: 1037 Jag är andra ägaren - ej vinterkörd utan alltid förvararad i garage av både mig och tidigare ägare - sommar som vinter. Service har jag gjort själv men även nytt batteri, bakdäck, bakljus och bakre bromsar. Drev och kedja behöver bytas framöver så ny drevsats och kedja medföljer. Skicket är mycket bra med tanke på ålder och miltal. Viss prisjustering kan tänkas vid snabb affär.
Nu är det dags att sälja moppen då jag har körkort! Det är en Aprilia SX50 årsmodell 07 men inte uttagen förrän 09. jag är den ända ägaren och den är väldigt bra skick inte gått mer än 280 mil. Sitter ett abus skivbroms lås på som ingår. Bara att höra av sig kollar mailen varje dag så hör av dig hur du vill! Fler bilder kan skickas MVH Jesper