Till salu inom: ”

aprilia sr50 svårstartad säljes

Tidigare annonser till salu

Säljer en Aprilia sr50 årsmodell okänt, runt 00-01. Den är trimmad med ett 70cc Malossi cylinderkitt inkl topplock och packningar (Pris 1300kr på twostroke.se) (50cc orginal) Gianelli avgassystem (900kr) med borttagen strypning. Nytt bakdäck från MC-Hörnan Pirelli 900kr. mm. mm. Full lista är okänd, men mer är uppgraderat. OBS!! Moppen är väldigt svårstartad och när den väl är igång så dör den ganska omgående. Gnista finns men har ej kunnat lösa problemet. Motorn är totalt nyrenoverad och har ej kunnats köras sen renoveringen utfördes. Skönhetsfel finns, men spray gör den fin igen. Mattsvart nu me orange och vita detaljer. Toppfart borde ligga på runt 85-90km/h när den funkar. Begär 1500kr för den och då ingår en hel låda med olika kåpor, fartmätare etc. Eller ge mig ett bud... Ingår ett lås oxå me 2st nyckar, kan ev. medfölja en fräsch hjälm också om jag hittar den.
Köpte mopeden för att fixa till den men tappade sugen. Svårstartad när den stått några dagar (får använda startkablar) när den är varm startar den av egen maskin, har den väl startat går den kanonbra. Hastighetsmätaren fungerar inte, wire av enligt förra ägaren. Rosthål i ljuddämparen. All el fungerar, bromsar fungerar, riktigt bra däck. Mopeden ser bättre ut på fotot än i verkligheten, repig och sliten. Ca 1200 mil. Mopeden säljes som renoveringsobjekt!!!
Moped Aprilia SR50 med ny cylinder och kolv 50cc, i övrigt rätt sliten, men med Trimrör och pulverlackade vita fälgar. Moppen gör 70 blås men är tråkigt svårstartad för chok-vajern är trasig. Det finns ett helt nytt stage6 rör till och flera orginalrör bl.a. till Aerox. Crosstyre sitter på. Orginalmätare till både Aerox och Aprilia. Det finns dubbla uppsättningar munstycken och en extra förgasare samt flera styren och en del kåpor, Blinkers o.s.v. Allt i blandat skick. Paketpris på alltihopa. Endast ni med pengar ringer. Först till kvarn, allt är förhandlingsbart.
Aprilia sr50 Ditech -02 Säljes i delar Reg.nr TBS 311 Eller hel till högstbjudande Svårstartad. Sms:a för snabbt svar. Ring eller maila för mer info och bilder och priser på delarna du söker, har även en hel del nya delar. Delarna kan skickas med postförskott med bussgods över hela landet. 070-5343963
Hej, jag ska nu sälja min aprilia sr50 03a pga startproblem.. Kan användas som reservdels moped eller lagas, för den händige ! Allt är orginal förutom avgasröret som är ett yasuni trimrör. "det är en 30 moped" kan ev tänka mig byta den mot något roligt.. Kom med förslag! 2000 eller bud, blir billigare vid snabb affär, även crosshjälm medföljer gratis!