Till salu inom: ”

aprilia sr50 liggande minarelli aerox motor säljes

Tidigare annonser till salu

TJA! Nu är de så att jag vill ha mopeden såld. De va ett projekt från början då den inte startade alls och inte var så värst fräsh. Men nu fungerar den utmärkt och jag körde ganska mycket med den, men nu cyklar jag för det mesta. Det är en Aprilia sr50 med liggande minarelli motor AC (aerox motor) 30 moped (25km/h) kräver förarbevis. setup malossi 70 cc 17,5 mm dellorto förgasare 100 i munstycke hårdare kopplingsfjädrar Gianelli trimrör kåporna är nylackerade och så är även elsystemet strippat. Dvs all onödig el är borttaget. man kan koppla in neon osv osv. du får med original cylindern men den är knäckt vid mynningen ena fästet till skruv är knäckt men man kan skruva på en skruv så att röret är på sen kan man täppa igen den me avgaspasta, fungerar utmärkt, jag körde runt med det så. det som saknas är en luftskruv i förgasaren, men den kostar 29 kr att beställa på twostroke. går att köra men inte på fullgas, då dör den. Man kan köra på 3/4 gas, drar på ganska bra. BUD! billigare vid snabb affär!
Tjabba! Jag har en Aprilia sr50 med liggande minarellimotor, precis som det är på aerox! den går helt sjukt bra! cyllen är inte ens inkörd! det som sitter på är: stage6 70cc streetrace cylle 17,5 dellorto förgasare med sportluftfilter malossi koppling malossi variator leovince zx hand made chrom rör. sen har jag en hel låda med andra vikter, kopplings fjädrar och sånt.. har kvar original rör,original koppling,original variator,original förgasare. så den går att göra original igen om man vill. har alla papper på mopeden, och självklart original nyckeln! Sen får man med massa annat.. 2 original lysen bland annat, original baklyse.. ja, Låter bilderna säga resten!! Skicka mail med ditt nummer om du är intresserad så hör jag av mig! Hade tänkt mig runt 10lax för den, och de kommer du tycka den är värd när du ser och sitter på den! ;D men bud är alltid välkommna=)!
Hej, jag säljer min moped pga. att jag har tröttnat på att åka. Det är en fin Aprilia SR50 med liggande minarelli motor( aerox motor ). Den går bra och står alltid i garage. Har nyss bytt packningar på den och en nästan helt ny cylinder. Det sitter ett effektrör på den. Mvh Christopher, kollar mailen dagligen.