Till salu inom: ”

aprilia sr50 kåpor säljes

Tidigare annonser till salu

Nu har jag tänkt sälja min Aprilia sr50 pga bristande intresse. Jag har endast kört den ett fåtal gånger innan jag plocka isär sen för att lackera kåpor och byta ut delar bla lampor. Tyvärr blev det aldrig så att jag satte ihop den igen och den har bara stått i garaget i ett par år nu. Nu har har jag satt ihop den men jag har inte kopplat in blinkers och det saknas baklampa och underkåpa. det tillkommer följande: Str8 fram och baklampa, nudebar, str8 blinkers och en str8 underkåpa. Mvh Marcus
Säljer en Aprilia SR50, det är en 05:a uttagen hösten -06. Har gått totalt 700 mil. Är nyservad. Mopeden är inte trimmad och har bara haft en ägare. På kåpan (bägge sidor) får man fylla i lite mindre skrapmärke. Hjälm + skivbromslås ingår. Ring helst (om jag inte svarar ringer jag upp sen). PS på bilden ser det ut som om det under styret är "rost", men det är bara svart plast och ngt fel på fotot..
Tjena! Säljer min Aprilia sr50 r. Det är en 05a som gått ca 600 mil. Det är lite repor på kåporna men inget som märks. Motor går bra och startar alltid. Den är smått stylad med svarttonade blinkersglas(de blinkar orange) Den är lite trimmad med dragen v-ring. Går ca 65-70 km/t Den kom precis ut från sin vårservice. Jag är den tredje ägaren. Den har alltid ståt i garage. Kan tänkas byta mot derbi eller Yamaha dt50. Kom med förslag Jag nås lättas på telefonen(0707658486)
Hej jag ska sälja min aprilia sr50, har haft den ett bra tag nu, allt funkade felfritt på den till för några dagar sen då den helt plötsligt slockna o inte ville starta igen, vet inte vad felet är men du som kan saker om mopeder kan säkert fixa det, den toppar 60 o inte mer för att den har ett spärr men man kan ta bort spärren så åker den över 100km/h. Jag har massa med reserv kåpor till moppen om något händer kåporna som sitter på moppen. Priset är 3000kr men kan såklart diskuteras, först till kvarn gäller.
Tjena, säljer nu min välskötta och underbara aprilia pga mckort. Mopeden har alltid stått i värmegarage o har aldrig haft några problem med den. Moppen har lite repor i främre kåpan och ett nylackat avgassystem. Den har gått dryga 900 mil och har en toppfart på 75km/h (dragen variator-ring) annars är allt orginal på moppen Anledningen till det ganska låga pris är reporna Hör gärna av dig via telefon till mig Marcus Ahlqvist