Till salu inom: ”

aprilia sr50 ditech 03tumbilligt pris säljes

Tidigare annonser till salu

säljer en Aprilia sr50 ditech eu moped som har fått sig en marksyning. har bytt styre o instrumenthus. det som fortfarande är trasigt är kåporna runt styre/mätarhus, tändningslåset trasigt så man kan slå på tändningen med vad som helst samt att bromshandtaget till bakbromsen är av. div repor finns. perfekt för dig som vill bygga streetfighter el. dyligt. går bra o är fullt körbar. gått ca 500 mil. fälglås medföljer.
Nu är det dags att sälja min moppe som jag haft i ett par år nu. Som sagt så är det en Aprilia sr50 DiTech (direktinsprut) som är från 2001, men jag har bytt ut många delar och stylat den ganska mycket det senaste året, som t.ex ny cylinder 50cc, ljuddämpare, nudebar, mätare, lack och motivlack, däck och neon mm. Den fungerar utmärkt och har väldigt bra acceleration. V-ringen för tillfället borttagen men kan enkelt sättas på om så önskas. Går i c:a 70 km/h utan V-ring och med V-ring c:a 50 km/h, fint och lagligt. Trots att det är en -01 så tycker jag priset är mycket rimligt eftersom jag lagt ner mycket pengar och ännu mer tid för att få den att gå bra och vara snygg. Är du intresserad och vill veta nåt mer så kontakta mig gärna via mail eller ring någon gång efter kl 16.
Hej jag säljer en 02:a Aprilia sr50 ditech i toppskick! Mopeden är helt original, har aldrig varit trimmad. Fräscha däck och nytt batteri. Helt klart bästa mopeden! Nypriset låg och ligger än idag på närmare 30 000 SEK. Mätarställning; 531 mil Aprilia ditech är bland den bästa av de mopeder som finns på marknaden. Den har ett insprutningssystem som gör att mopeden är bränslesnål, starkare och accelererar snabbare än de flesta andra mopeder. Den är även vattenkyld. Mopeden är tjejkörd, jag har haft den från det att den var ny och använt den mycket sparsamt. Den har alltid fungerat helt klockrent! Mopeden finns i Luleå, ring för mer info. Först till kvarn! Med vänlig hälsning// Linn
En fin Aprilia Sr50 Ditech från 04 som har rullat lugna 505 mil. EU-Moped klass 1. Ditech står för Direct Injection Technology. De stora fördelarna med den är att den axar väldigt snabbt med bra kraft och är bränslesnål. Helt enkelt en kvalitets moped från Aprilia. Lacken är en hyllning till superbikeföraren Noriyuki "Nitro-Nori" Haga med nummer 41. Lämna bilen, åk till skolan eller ha den som depåmoppe. Den har aldrig varit trimmad.
Har en helt felfri aprilia sr50 ditech -07 (uttagen 08) stående i garaget och nu ska den bort då jag tagit bilkörkort. Mopeden är som ny, allt är orginal, den har aldrig varit trimmad, finns inga repor eller andra defekter på mopeden. Mopeden är välskött och servad enligt serviceboken. Den har gått 560 mil och aldrig krånglat. Med på köpet följer även godkänt lås och hjälm. Mopeden säljs för 13 000kr prutat och klart.