Till salu inom: ”

aprilia rx50 krossmoped säljes

Aprilia RX50
F
Mölndal

Tidigare annonser till salu

Tjena. Nu har ja gjort mitt med moppen så den måste bort då körkort och bil väntar! Ja som sagt så är det en aprilia rx50 07a som är uttagen 08, och jag är andra ägaren på den. Den är inte vinterkörd och har stått i värmegarage över vintern. Servad i vintras då dom gjorde rent förgasaren, cyllen och bytte motorolja. Den har gått runt 350mil. Går hur fint som hellst och har aldrig krånglat, startar alltid. DEN ÄR INTE TRIMMAD! Det som är bytt på den: - Ny baklampa med LED lampor och inbyggda blinkers. - Ny kedja. - Nytt batteri. - LED belysning under moppen i rött sken. - IGM - Höjningssats 40mm (röd) Kan tas bort om så önskas. - Nya bromsklossar bak och har helt nya framklossar i förpackning. Ett godkänt ABUS skivbromslås och en hjälm. Priset kan diskuteras vid snabb affär. Ring eller maila för mer info.
Aprilia RX50 Datum för första registrering: 2006-09 Mätarställning: ca320 mil Typ: Moped/EU-Moped Info: RX 50 i toppskick. 2 ägare. Nypris ca 32 000 sek. Allting fungerar, lättstartad. Alla orginaldelar. Går över 50km/tim med bra acceleration. Löpande service gjord på www.hojgaraget.se . Ej vinterkörd. Crosshjälm av märket ONeal MX (köpt 2010) medföljer. Integralhjälm av märket KBC medföljer . Patriot låsanordning (köpt 2010) medföljer. Cykeln finns för provkörning på Hammarö. Helst kontakt via email först.
Tja! Lägger nu ut min ögonsten, för att se om någon har intresse för den. Det är en Aprilia rx50 eu moppe årsmodell 2007. Den startar lätt och den har aldrig krånglat. Jag säljer den för jag har tappat intresset för mopeder, det sitter en helt ny gianelli ljuddämpare på den och ett nytt batteri. Den har aldrig varit trimmad. bakbromsen behöver luftas. Mejla för mer bilder. Priset kan diskuteras vid snabb affär.
Tjenare! Säljer nu min EU-moped Aprilia RX50, den har varit avställd de tre senaste åren pga bilkörkort. Det är en 2003 som är i väldigt bra skick, startar alltid på första kicken och har en väldigt bra motor! Det sitter ett effektrör på av tillverkaren Metrakit. Vilket gör att den låter gott och accelerar mycket fortare, finns även plugg till minskad effekt om det önskas! Bakskärmen och ena fästet till blinkersen är sönder( fortfarande i funktion). I övrigt så finns alla originaldelar + Lås.
Mycket fräsch eu-moped årsmodell 2002, funkar bra och är något trimmad. Mopeden har gått ca 440 mil. Med nya blinkers och extra avgasrör och förgasare följer med. Finns att hämta i Grödby, Sorunda.

... eller prova att söka på eu moped yamati rx50