Till salu inom: ”

aprilia rs 125 cdi box säljes

Tidigare annonser till salu

Hejsan, Ska nu sälja min Aprilia rs 125 -06 för köp av större hoj. Den har gått 1300 mil. Det finns 2 cdi boxar, Drivpaketet är bytt i fjol, den är nerdrevad så det är bra acc, (orginal drev finns) Går bra i motor och låda. Alla papper finns, samt 2 nycklar. Sitter 2 frächa däck på varav framdäcket framdäck som rullat 40 mil. Nytt stift, ny olja. Mer info fås antingen på telefon eller Mail! Hade tänkt mig 30000, men billigare vid snabb affär!! Mvh Max
sälja nu min hoj har gått har gått 3 mil efter att den blev ny renoverad efter att motorn la av. är en 07 års modell är en stor hoj för att vara en lätt. 2 ägare innan mig varav den andra köpte en annan cdi box så att den varvar mer har original boxen som medföljer behöver köras in innan man kan köra som man vill igen men det borde gå fort eftersom det är en riktigt skön hoj att köra. vill ni veta mer så är det bara att höra av sig.
Hej! Jag ska sälja min Aprilia RS 125 pga övergång till bil. Motorn byttes efter 1300 mil pga att motorn skurit,vet ej miltalet på den nya motorn men jag har kört 400 mil med den. Det finns 2st cdiboxar,en stypningsbox så den har 11 kW och en fullpower box. Motorcykeln är välskött och ofta tvättad. Förvarad i garage året runt och noga varmkörd innan körning. Är inte intresserad av något byte. - Kedja och drev är bytt. - Både fram och bakdäck är bytt och i fint skick. - Ny Krök - Ny baklampa - Är ny servad på Aprilia verkstad - Nya bakblinkers beställda som medföljer - Gamla motorn medföljer med ev reservdelar.
LÄS HELA ANNONSEN! hej nu säljer jag min mc som inte startar efter en högtryckstvätt. jag kan sälja den fungerande men då gäller annat pris. Jag tror att det är som är kasst är antingen tändspolen eller tändplattan. så om du har tid att felsöka så är detta ett kanon kap. 2 st hjälmar ingår, 2 st cdi boxar ingår 1 strypt 1 ostrypt, Besiktad till 2015-09. bra däck. Ring svarar inga mejl. du hittar aldrig billigare mc än detta. Priset som står gäller!
Nu är det dags att sälja motorcyklen på grund av bil. Motorcyklen är en Aprilia rs 125 av 2007 års modell den har endast gått 800mil och är i mycket fint skick. Alltid stått i värmegarage, ett nytt batteri är precis isatt backdäcket byttes förra säsongen och det har endast gått 150 mil efter det. Ostrypt cdi box ifrån Italien, garagestöd, skyddsöverdrag och skivbromslås medföljer. Finns även ett skinställ som kan köpas till vid intresse. Mvh Andreas