Till salu inom: ”

aprilia moped verkstad stockholm säljes

Tidigare annonser till salu

Jag säljer min svarta Aprilia Habana från 2000 pga jag ska köpa bil. Mopeden har gått cirka 600 mil. Kolven är bytt vid 500 mil. Belten, batteri, vikter och kopplingsfjäder är bytta förra sommaren. Mopeden har stått parkerad i garage året runt. Den elektriska starter strular ibland och skulle behöva ett titt hos verkstaden, därför har jag satt ett pris under marknadsvärdet. I övrigt fungerar den jättebra. Jag säljer också en Abus city chain: 600 sek (nypris cirka 1200 sek) Priset är inte prutbart, endast seriösa spekulanter.
Sonen ska ta körkort och säljer sin "Sommar moped". Årsmodell 2003 som gått ca 900 mil. Endast använd på landet och försiktigt körd. Servades förra sommaren av auktoriserad Aprilia verkstad och har sen dess endast gått 60 mil. Otroligt dragkraft och är tillräckligt stark för att kunna skjutsa på även i stora uppförsbackar. Väldigt bränslesnål. All elektronik fungerar. El start och fräscht batteri. Några små repor. Har haft den inomhus i värme sen vi köpte den.
Aprilia SR50 Factory Mopeden är defekt i form av att bultarna till motorkåpan skakat loss och variatorkåpan därefter lossnat och gjutjärnsarmen till bakhjulet knäckts. Fjädern lossnade även vid olyckan men finns kvar. Säljes nu i befintligt skick till händig. Årsmodell: 2008 Skick i övrigt väldigt fint. Mätarställning okänt i skrivandets stund men kan ta reda på det vid intresse. Alltid servad på verkstad. Inköpt på Guzzi Center Järfälla. 1 Ägare. Något billigare vid snabb affär.
Behöver sälja min Aprilia som står och tar upp plats i garaget. Den är lite stylad och det finns massor av extra delar (kåpor, lampor, mm). Den har bla ny bränslepump och kolv monterad på verkstad. Jag har köpt nytt batteri eftersom den inte laddar som den ska (fixas lätt av den händige). Tillfälle för någon som gillar att fixa mer än jag gör. Kör numera mopedbil och har inte tid att fixa med moppen. Alla papper finns.
Mopeden fungerar felfritt och är i fint skick. Har dock repor på ena sidan, vilka inte är så synliga. Mopeden har aldrig varit trimmad. Direktinsprutningsmotorn gör att mopeden accelererar bra samt drar lite bensin. Mätarställning: 375 mil. Mopeden har endast haft mig som ägare. Har blivit servad av en auktoriserad verkstad. Lås och hjälm ingår. Även 2 nycklar samt alla instruktionsböcker finns med. Priser kan diskuteras. Det som styr priset är efterfrågan, samt hur smidigt affären går. Viggo Nylén 0738035218